hits

EN NY GODBIT I KLESSKAPETTiden flyr, og det gjør at jeg glemmer så mye jeg har gjort - det er irriterende for jeg vil fortelle dere alt jeg gjør. For noen uker tilbake fant jeg en t-skjorte fra Acne Studios som jeg ble obsessed av. Jeg tenkte på den flere dager i strekk, frem til jeg bestemte meg for å kjøpe den og bli en fornøyd drittunge som jeg visste at jeg kom til å bli. Det verste med å like noe som dette er at det er Limited Edition produkter, da har du ikke så god tid på å bestemme deg. Med slike ting kjenner jeg alltid på en spesiell følelse inne i meg, og da vet jeg at jeg skal kjøpe denne fordi jeg elsker den. Dette er en basic but not that basic t-skjorte, og den gjør et kjedelig antrekk ti ganger bedre. Jeg klarte ikke å vente med å bruke den, derfor ble den med meg på Stratos festen som var 11.mai, og jeg følte meg rå så i den.

Disse bildene er redigert i appen UNFOLD - den vil jeg tipse dere om, for den er så enkel og fin å bruke hvis du vil gjøre noe litt ekstra med bildene og/ eller videoene dine♥

4 kommentarer

Åh den t-skjorta er så stiliig! Det er viktig å unne seg noe man virkelig ønsker seg innimellom, og ikke bare ting man trenger, tenker jeg! (Det er i alle fall det jeg overbeviser meg selv om når jeg har veldig lyst på noe jeg over hodet ikke har bruk for haha!)

Helene: Den er virkelig helt rå! Jeg er så fornøyd med det kjøpet.

En som elsket buksene

En som elsket buksene

Hvor er buksene fra??

En som elsket buksene: De er fra Nelly <3

Skriv en ny kommentar