hits

ANTREKK: SUNDAY STROLL

Man får nesten dårlig samvittighet av å sitte inne foran pcen og blogge, når været er så utrolig fint men jobben må gjøres folkens. Jeg har tatt flere bilder enn hva jeg kan huske fra helgen som har vært, og det i seg selv sier litt om hvor fjern jeg har vært. Jeg har hatt mye i tankene, heldigvis bare gode, men det er så mye som skjer at jeg glemmer mye - og det er ikke likt meg å gjøre. Etter å ha sett noen bilder kom jeg på at jeg ikke engang har publisert dem, men har så mye fint å si om den dagen at jeg rett og slett måtte ta frem pcen og blogge nå. Søndagen som var hadde jeg og kjæresten min en koselig date hvor vi kjøpte oss softis med makroner fra Pascal, og satt oss i slottsparken for å nyte solen. Jeg tror vi begge ble sjokkerte over hvor god den softisen var, så god at vi nå har sagt at dette må bli en vane for oss å gjøre. Kjenner at jeg vil ha den softisen allerede nå igjen, så kanskje jeg skal lure til meg en til i morgen når jeg drar inn til Oslo igjen.


(Første gang jeg har klart å ta et vellykket gå-bilde, så stolt!)
Kjole fra H&M // T-skjorte fra Sixth June // Sko fra Acne Studios // Totebag & ringer fra Tom Wood // Solbriller fra Mango

6 kommentarer

Så naturlig vakker du er, kule sko ellers var antrekket litt 'over the normal' litt vel over. Kjolen/ jumsuiten er jo egentlig superfin, men heller med liten topp inni. Men du kler jo alt så pen som du er:)

Anonym: Tusen tusen takk <3

Døøøødskult antrekk!!

Når kommer svar på spørsmålsrunden? :-)

Anonym: Veldig snart - vet jeg har vært treig her, beklager! <3

Skriv en ny kommentar