hits

ANTREKK: HOW I LOOK ON RAINY DAYS

I går var første dagen på lenge jeg bare hadde planer med venninner og ikke noe jobb. Jeg kjente at det var så godt å bare ta det helt med ro, uten noe stress om å prestere godt nok for noen. En skikkelig jentekveld var akkurat hva jeg trengte, og det hadde jeg med Emilia i Fredrikstad. Vi dro først ut for å spise på en chill resturant, der jeg også bestilte min første frivillige øl noensinne (!!!!!). Jeg absolutt HATER øl, men jeg har så lyst til å like det og har hørt at dette bare er en tilvendingssak - er det noen som kan bekrefte dette eller fortelle sin historie om hvordan dere klarte å like øl? Det høres så rart ut å spørre om det, men jeg klarte det med vin og har så lyst til å få det til med øl. Smaken er bare så spesiell og rar, men jeg vil også kunne kose meg med en kald pils i varmen. Ha den samme nytelsen som resten av flokken har, hahah.. For å oppdatere dere med hvordan det gikk med ølen i går, så klarte jeg ikke halve glasset engang, men at jeg i det hele tatt drakk flere slurker gjør meg en smule stolt.

På veien hjem til Emilia dro vi innom matbutikken for å kjøpe litt snacks til jentekvelden og jeg tror vi klarte å dekke alle behovene våres. Vi hadde søtt, salt, surt og you name it - det var ikke noe vi ikke hadde i går. En ting jeg må si er at du vet så godt at du er omringet av flotte mennesker når tiden går alt for fort og man begynner å lure på hvor tiden ble av. Emilia er en av de menneskene, og jeg gleder meg såå mye til å feire henne neste helg♥


Kåpe fra Filippa K // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Totebag fra Tom Wood

12 kommentarer

Høres ut som en fin dag :)

Hvilket nike sko er det ?

Tonje: Ja, absolutt! Nike modellen heter Nike Air Presto - finnes i veldig mange fine modeller så sjekk det ut <3

Fint antrekk :)

Ha en flott dag :)

kaosverden89: Tusen takk og like så! :-)

Heii, flotte Madeleine! <3 Må bare få sagt hvor utrolig stolt jeg er av deg og alt du har fått til! Og jeg blir så glad for å se deg smile det ekte smilet ditt på bilder om dagen. Du er mitt største forbilde! Håper du har en nydelig dag.

Helene: Herlighet dette smelter hjertet mitt, Helene. Så utrolig godt å lese dette, OG gøy å se at du legger merke til at jeg smiler mer på bilder om dagen <3

Utrolig fin kåpe <3

Jeg likte heller ikke øl før, og det er som du sier en tilvenningssak. Det tok sin tid før jeg klarte å like det, men nå synes jeg det er godt :)

Sunniva: Men hva slags øl startet du med? Mulig det kan hjelpe meg litt, haha <3

Startet med den som du drakk i går faktisk!

Sunniva: Åh, den synes jeg var fæl - og andre sier den så vidt smaker øl... Hjelp!

Jeg begynte å drikke øl som det siste jeg drakk på kvelden når jeg allerede var full 😂 Så ble det f eks 5 cider og 1 øl på vors, neste gang 4 cider og 2 øl osv.. klarte ikke være edru når jeg skulle ta min første øl. Begynn med corona, budwiser eller tuborg.

Anonym: Wæææ - kanskje jeg skal prøve på dette og se hvordan det går. Må innrømme at jeg er veldig skeptisk, men verdt et par forsøk haha.

Skriv en ny kommentar