hits

ANTREKK: CHIC LOOK

Tid i New York: 13:47

Dagene her i New York går så fort at det nesten er litt skremmende. Vi har så mange aktiviteter vi ønsker å få gjort mens vi er her, og jeg tror det er en av grunnene til at dagene går så fort som dem gjør. Det er litt rart å tenke på at vi kom hit på mandag, og vi skal hjem om et par dager bare - altså hvor ble det av den gode tiden? Vi har nesten ikke tid til å slappe av, og det er sprøtt når vi er her en uke og likevel bare går, går og går. Jeg tror at på søndag og mandag får vi mer tid til å slappe av og bare vandre rundt uten å ha et mål, ikke trenge å se på klokken. Heller bare nyte de siste dagene med å titte i butikker, finne en koselig cafè og bare sitte der en stund mens vi blir fascinert over menneskene som går forbi oss.

Vi dro innom Wall Street bare for å ha opplevd det, og lyset mellom alle de høye bygningene var bare så flott at vi knipset antrekksbildene der. Jeg elsker når solen gir det fine og varme lyset man får om sommeren, og akkurat her fikk det meg til å lengte etter sommeren enda mer. Antrekket er en av mine favoritter, og grunnen til det er fordi jeg elsker chic-looken man får ved å gå i et sett. Det er ikke mange antrekk som kan få meg til å føle meg fin, men dette gir meg litt selvtillit og det har jeg bare godt av.

Jakke fra Zara // Genser fra Weekday // Bukse fra Nelly // Sko fra Acne Studios // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra Mango

10 kommentarer

Kult antrekk, men ikke helt min stil :)

Skulle ønske jeg var like tøff som deg i klesveien :)

Antrkket er noe maskulint og ulekkert...du hadde nok kledd "lady" " mademoselle"stilen du med ditt pene ytre!

Anonym: Er veldig glad i å teste ut forskjellige stiler, så dette er kun en av maaange - men takk for tips!

That outfit is amazing once again🔥 You are such an inspiration! xx

Hei! Syns jakka er så fin men finner den ikke på zara-butikken online, lenge siden du kjøpte den?

Tiril: Jeg kjøpte den i fjor, men jeg VET Nelly skal ha en lignende en - hvis ikke Mango. Så sjekk der! <3

Skriv en ny kommentar