hits

ANTREKK: NOT DRESSED TO STAND IN LINE

Et av mine nyttårsforsetter skulle være å stå opp tidligere for å få mer ut av dagen, men der må jeg legge på en annen ting også. Da må jeg bli flinkere til å legge meg tidligere, kanskje prøve meg på 00 og ikke 03 som det ble i natt. Det har ikke akkurat skjedd noen forandringer på meg siden i fjor gitt, men vi er på dag tre av det nye året, så jeg skal nok klare å snu på dette allerede denne uken. Flere ting må til for at jeg skal kunne snu om på ting, og det er vel der jeg kan være litt korttenkt noen ganger.

Jeg føler jeg lever i julegavene mine om dagen, for det er så og si det eneste jeg har lyst til å gå i da det er nytt. Det skremmer meg hvor fort jeg blir lei av "gamle" plagg, men det sier kanskje litt om hvor spontan handelen har vært. Men en annen ting er det at når du går under å være en moteblogger, så er det ikke kult å poste bilder i samme klærne hele tiden, da går man lei som er helt åpenbart her. Derfor er det så kjekt da man endelig har noe nytt å vise frem, som nå! Av det jeg har på meg i dette antrekket, så er kåpen, hettegenseren og sokkene gaver jeg har fått - og jeg kjenner jeg vil ha mer sånt. Noe jeg ikke allerede har i skapet fra før av, men som gjør at det blir mer variasjon. Jeg tror jeg nettopp fikk enda et nyttårsforsett? Å ikke kjøpe mye av det samme, men heller kjøpe produkter som jeg ikke allerede har fra før av.

Uansett; Dette var ikke akkurat det jeg så for meg at jeg skulle stå i kø med i over 40 minutter inn til Stress. Da hadde jeg uten tvil tatt kledd på meg bedre! Beste av alt med denne køen var at jeg ikke kjøpte meg noe etter å ha stått i en så lang kø.Kåpe fra Asos // Hettegenser fra Holzweiler // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sokker fra Asos

21 kommentarer

Åh så flott antrekk! Stilig!

Ingrid Kristine: Tusen takk! <3

Hva er navnet på buksa fra Nelly? :)

Hedda: Den heter Dressed Wide Pants, du finner den her:

http://clk.tradedoubler.com/click?p=80279&a=2147140&g=17597972&url=https://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/bukser-shorts/nly-trend-917/dressed-wide-pants-919412-0014/

Du kledde den rødfargen sykt godt <3 Nydelig!

Siri Kolstad: Tusen takk, og koselig at du kommenterte det! Aldri hatt en slik hettegenser før, så slike kommentarer hjelper litt <3

Må man betale toll når man handler på ASOS? :) Nå referrer jeg til tollgrensen på 350,-

Helene: Det er toll på alle utenlandske nettbutikker, så på Asos må man betale toll på alt over 350 kroner :-)

Hvilken størrelse har du genseren i?

Malin: Denne er i small :-)

Hei! Husker at du for en tid tilbake prøvde å lære deg å like vin. Jeg har samme problem, og synes det er så kjipt å ikke være gira på vinkveld og god mat med venner. Klarte du å like det? I såfall har du noen tips du kan anbefale videre?

Anonym: Hei! Hahahaha jeg ELSKER at du nevner dette og faktisk spør om råd. For det er veldig rart å si, men jeg startet med søte og friske hvitviner. De første slurkene er alltid de verste, men etterhvert blir du helt seriøst vant til disse smakene at det til slutt kan nytes. Så mitt eneste tips er bare å ikke gi opp, prøv å drikk det regelmessig med venner som liker fin - foreslå en vinkveld! Det er veldig koselig :-)

ELSKER dette antrekket og disse bildene! Har du noe tips til antrekksbilder? Dine ser alltid så profesjonelle ut, men når jeg prøver meg selv blir jeg bare en liten flekk på et bilde, om det gir mening, haha!

Fredrikke: Tusen takk, Fredrikke! Nå har jeg blogget i siden 2009 og har lært myyyye på veien. Det er alltid viktig å få noen som forstår seg på foto til å ta bilder av deg. Så gjelder det også å ha et bra kamera, et bra objektiv som blurrer og selvfølgelig et program til å redigere bildene i. Jeg bruker Lightroom - og jeg er kjempefornøyd <3

Kommer det innlegg om hvordan du redigerer disse bildene dine?<3 Spurte for en stund siden og mener du sa du gjerne ville dele det! Og som noen kommenterte her oppe, den rødfargen kledde du virkelig, fineste du!

M: Dette gjør meg så glad! Jeg har helt ærlig bare glemt dette - men skal notere det ned nå i sekundet for å ha det til et blogginnlegg senere <3 Og tuusen takk forresten!

Hei skjønne! Kan jeg spørre hvilket kamera og linse du har brukt på disse bildene eller pleier å bruke på bloggen? Er på jakt etter nytt skjønner du <3 Fargen på leppene dine var også helt nydelig her, så jeg spør i samme slengen hvor den er fra, hihi

Leandra Valencia: Hei <3 Disse er tatt med Sony A7 og linsen til Sony 85/ 1.8 - det er helt SJUKT bra. Leppestiften er fra Inglot (Lip Tint Matte i fargenr 36).

Ååå,okei tusen takk for svar!

Link til sokkene? Elsker hele outfiten!

Marte: Æh, det var en gave fra Asos - så jeg aner ikke hva de heter :(

Skriv en ny kommentar