hits

PINCHO NATION

 Jeg dro inn til Oslo i dag for å ha en liten date med Nora, som det er alt for lenge siden jeg har sett. Jeg prøvde å se etter et antrekk til en lanseringsfest jeg skal på senere i oktober, men hodet mitt var bare ikke helt på plass i dag til å finne det. Derfor stoppet vi tittingen veldig fort, og kom oss nedover til Fred Olsens gate for å prøve ut en helt ny resturant som bare har vært åpen i litt over èn uke. Resturanten heter Pincho Nation, og den resturanten har eksistert lenge i Sverige, men ønsket nå å satse i Norge også som jeg synes er rått.

Så fort du kommer inn blir du møtt med popcorn og ansatte som har på seg sirkusantrekk. Så fort du går rundt hjørnet føler du deg som et lite barn igjen, og mange gamle barndomsminner dukker opp. Det føles virkelig ut som om du sitter inne på et sirkus, med mye sprøtt i omgivelsene. Konseptet går ut på at alt foregår gjennom en app du laster ned på telefonen, og du bestiller alt derfra. Du får valg mellom mange småretter, og jeg vil anbefale dere minst 4 små retter som vi testet ut i dag. Maten smakte, så her skal jeg definitivt komme igjen.

Jeg tok dessverre ikke noen spesielle bilder der inne med kameraet, men søk opp resturanten på Google - så skjønner dere hvorfor denne resturanten skiller seg ut fra alle andre i Norge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Btw; Et tips fra en av servitørene der - Ikke gå dit uten å gå på do, det er en opplevelse i seg selv haha.

14 kommentarer

Fine bilder :) ! Gjerne sjekk dagens vlog på min blogg hvis du har lyst

Ha en super fin kveld :) <3

Mathias Folke Nordby: Tusen takk <3

Haha, jeg så doen på snapchatten din, det så superfint ut der!

Emilie Helle Andersen: Hahaha, altså du føler deg som en drittunge og det elsket jeg.

Sjukt kult! Dit vil jeg neste gang jeg er i Oslo :D

Sunniva: Det er så verdt det, jeg lover!!!

Kan du snart poste et nytt innlegg med Tumblr-inspirasjon? <3

Anonym: Hei!! Åh, jeg har ikke vært der på evigheter - men hmm, kanskje på tide å få litt inspo derfra igjen?<3

Så fine bilder, dit skal jeg engang!!

Natalie Haraldseide: Tusen takk! <3

Det så utrolig hyggelig ut! Skal sjekke ut stedet neste uke med kjæresten faktisk. Så tusen takk for tips!

Anonym: Åååh do it!!! Gi meg update på hva dere synes da :-D

Så moro at du likte Pinchos. Jeg jobbet ekstra på pinchos her i Stockholm noen måneder i sommer, og shit så moro det var å løpe rundt i de antrekkene og se folk bli så glade og overrasket over konseptet. Det er virkelig så kult og annereldes. Og helt rett, att gå på toa er en opplevlese i seg selv :D :D Håper du kommer tilbake!

Veronica Aass: Ååh så innmari gøy å lese dette!! Kan se for meg at det var gøy å jobbe der, ser bare så gøy ut å kunne "leke" litt hvis du skjønner? Skal absolutt tilbake dit, jeg elsket det der<3

Skriv en ny kommentar