hits

LEMONS

Denne mandagen har vært så sykt deilig samtidig som at jeg har gått rundt og følt meg skikkelig ekkel. Jeg startet dagen med å ta sol rett ved meg, og den stanken man får av å ligge i et solarium er så fæl. Så heiv jeg på meg klærne, og gjorde meg klar for å gå hjemover. I det jeg nærmer meg heima, så ringer Martina og spør om jeg snart er klar for å dra en tur til byen for å titte litt. Og for å spare mest mulig tid, droppet jeg å dra hjemmom og så ut som en slabbedask i sentrum. Håret var fettete, satt opp i verdens styggeste dott, joggisen var på, jeg stinket solarium og jeg føle meg bare alt annet enn flott. Til slutt så måtte jeg bare heller prøve å rocke det, og blåse i hvordan jeg så ut og hva jeg luktet. Og for meg å klare det er ganske sykt, for jeg er avhengig av å lukte godt 24/7 og det er ikke kødd engang. Jeg kan til og med bare finne på å spraye meg med godlukt rett før jeg skal legge meg, kun for å lukte godt. Så ja, ble ikke akkurat noe shopping i dag men litt candy for the eye var det absolutt.

Det er en t-skjorte mange av dere har sendt meg meldinger om og spurt hvor er fra. Det er den kule sitron t-skjorten som er fra NAKD. Denne nettbutikken er litt små i størrelsen når det gjelder alt, som jeg har opplevd til nå og derfor bestiller jeg alt i èn størrelse større enn hva jeg ellers hadde gjort. Så i denne har jeg på meg størrelse medium. Elsker slike tullete t-skjorter som dette, og spesielt denne kun fordi det er sitroner og ikke noe annet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

13 kommentarer

Hege Kristin: Takk, Hege :-D Ha en fortsatt fin kveld!!

Hvor er shortsen fra? Så fin farge

Lis: Den er fra Levis <3

Ah, sååå stunning :))

Laurie Deline: Tusen takk <3

Jobber du i Ski? Ellers er det ei søt jente som ligner innmari på deg der ;-)

Hege: Jeg jobber i Ski vettu! :-D

Hei! Jeg lurte bare på hvilket kamera du bruker? synes bildene dine er nydelige, og så utrolig skarpe? er det bare kameraet, eller er det også innstillinger du bruker på kameraet?

SandraSandra: Hei Sandra!! Jeg bruker Olympus Pen EPL-7. Det er faktisk kameraet som tar så skarpe bilder, men jeg endrer også litt mer på skarpheten i redigeringsprogram, men det er ikke mye :-D

Camilla Heindorf: Tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar