hits

OH THAT DRESS THOUGH

Sent i går kveld, egentlig da jeg hadde tenkt til å legge meg innså jeg at jeg har jo ikke sett ferdig siste sesongen av Skam. Så istedenfor å legge seg ved midtnatt, var jeg derfor våken til nærmere 03:00 for å få med meg siste episodene. Jeg holdt dessverre ikke ut, og så ferdig den siste episoden i dag så nå kan jeg endelig slappe av. Jeg er sånn som ikke klarer å legge fra meg en serie, for jeg bare MÅ se hva som skjer videre helt frem til øya mine ikke klarer mer. Det er litt kjipt faktisk, for tiden går så sinnsykt fort da og døgnrytmen min fucker seg opp veldig fort. Jeg har nå ingen serier jeg følger meg på siden PLL er ferdig, Skam er ferdig og jeg trenger en ny en. Så hvis dere har noen tips til noen serier jeg kunne likt, pliiiiiis gi meg noen tips. Må ha noe å se på den tiden jeg har null ting å gjøre.

Jeg hadde et samarbeid med NA-KD på Instagram i dag, og igjen er jeg nødt til å vise dere noe av det fine jeg fikk her på bloggen. Jeg får ikke betalt for å vise der her eller noenting, så dette gjør jeg kun fordi jeg vil og ikke fordi jeg må. Jeg skjønner ikke hvordan jeg endte opp med denne kjolen, for den er egentlig ikke meg i det hele tatt, men så bare ble den meg på et eller annet vis. Den er skikkelig rar, spesiell og fin - en bra match for meg med andre ord. Det er noe veeldig unikt med den kjolen her som bare gjør at jeg digger den, selv om jeg veldig fort kan ha blandede følelser om den.

Jeg har forresten fått en fantastisk rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt derfra i 48 timer, så sjekk ut instastoryen min♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

17 kommentarer

så fine bilder av deg <3

disse seriene anbefaler jeg:

pretty little liars

the walking dead

13 reasons why

prison break

Hege Kristin: Tusen tusen takk <3 Og megatakk for tips!!

Du kler det antrekket veldig! Superflott!

Ingrid: Tusen takk <3

Sykt fin kjole da, og du passet den sykt bra😍

Serier som jeg anbefaler er: suits, orange is the new black, the vampire diaries, reign, og ikke minst supernatural som er den beste av de alle!!

Når skal du poste spørsmålsrunden?😄

Ida: Wææ tusen takk for tips! Jeg skal få det til veldig snart, har masse fri til uka <3

du blir bare finere og finere <3

Guro: Jeg dør av snillhet, tusen tusen takk <3

Hvor er toppen med sånne sitroner på fra, som du lå ut på MS på Snapchat?

Stina: Den er fra NAKD <3

Du stråler som alltid!! Du er virkelig min største inspirasjon og ser sånn opp til deg❤️❤️

Andrine: Ah Gud dette betyr så mye for meg å lese, Andrine. Tusen takk <3

Camilla Heindorf: Tusen takk :-D

Utrolig fin kjole, den kledde du skikkelig godt! :D

Sunniva: Tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar