hits

ATLANTIS HOTEL

Tid på Bahamas: Torsdag 11:01

Dagen startet ganske tidlig i går da vi hadde signet opp på for å være med på Blue Lagoon Island. Det var overraskende billig, og man fikk tilgang til veldig mye som var inkludert. Du fikk mat, drikke, solsenger, madrasser og tilgang til vannparken der for bare 89 dollar. Med tanke på hvor dyrt alle andre aktiviteter er her nede, var dette megabillig for oss. Vi ble hentet av en båt som kjørte oss til øyen rundt 09, og da hadde vi hele dagen til mye moro frem til klokken 16 da vi ble hentet av siste båten. Jeg er en ganske drittunge når det kommer til vannparker, og andre morsomme ting - så noen av oss stakk bort dit nesten med en gang. Da var man nødt til å ha på vester for å være sikker, og så kunne man bare løpe ut i vannet og herje rundt som det man bare ønsket. Jeg innså fort at jeg hadde mer høydeskrekk enn det jeg trodde, for plutselig hadde jeg klatret opp på toppen og eneste måten å komme seg ned på var jo faktisk å hoppe. Etter første hopp så var alt så sjuuukt gøy, bortsett fra solbrentheten som slo oss senere på kvelden.

Vi spiste ute på en resturant i går siden det var siste kvelden for Robin og Helene. Så da tenkte vi å gjøre noe litt koselig sammen den siste kvelden, og da ble det til at vi dro på det berømte Atlantis hotellet for å sjekke ut akvariumet. Det er noe av det sykeste jeg har vært borti, og igjen får jeg en uvirkelig følelse av at jeg faktisk er her. Hotellet er jo kjempedyrt, men etter klokken 18 så kan man komme inn dit gratis og sjekke ut diverse ting. Så siste vi sjekket ut var casinoet, og der vant faktisk Martina greit med penger - det var så gøy!

Sist men ikke minst; Bursdagsjenta våres, Ida. Gratulerer så mye med dagen vennen♥ Love you!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

9 kommentarer

Flotte bilder, ser ut som dere koser dere veldig. Ha en glitrende kveld.

Thomas Frydenberg: Tusen takk :-D

Hva het sangen i bakgrunnen på snappen din?? 😍🦄

Sara: Philip Emilio - VII <3

hei, eg lurte på om hvor du har kjøpt blogg designet ditt?

Og er det noen nettsider du anbefaler for å få kjøpt blogg design, neon sikre nettsider?

Takk for svar på forhånd <3 :)

Anonym: Hei! Dette designet er lagt kun for de som blogger under Side2 og kan derfor ikke bli gitt ut til andre bloggere. Men tror du kan finne noe lignende hvis du kontakter noen som er flinke på design, så kan de prøve å kopiere det så godt de kan :-D

Camilla Heindorf: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar