hits

POOL AT THE ROOFTOP

Tid i Miami: Tirsdag 17:34

Til nå har vi bare slappet av i toppetasjen ved bassenget i hele dag. Det var egentlig meldt bare dårlig vær mens vi skulle være her i Miami, men det har heldigvis bare blitt bedre og bedre. Solen dukker oftere frem, og i dag ved bassenget - da stekte det. Det var kjempedeilig å ligge på solsengene og se rett over til South Beach. For vi har faktisk hotellet rett over gaten til denne populære stranden. Dessverre fikk vi ikke sett Kourtney Kardashian (:///), men det går bra siden vi har har det helt topp her. Jeg burde kanskje tenkt meg to ganger om før jeg bestilte en drink her, for han spurte om jeg ville ha den sterk og selvfølgelig vil jeg ha det. Men det er noe helt annet her enn hva du får ute på byen i Norge for å si det sånn, haha. Det er så fint her at jeg satt i en evighet og bare koste meg på solsengen med å se på utsikten. Man ser dette på bilder, filmer og inspo sider og undrer om det virkelig ser så fint ut i virkeligheten - og det kan jeg absolutt svare på at ja, det er pokker meg like fint i virkeligheten hvis ikke finere. Alt er så blått og vakkert her.

Nå tenkte vi oss ut for å shoppe litt, og eventuelt ta en liten tur igjennom byen med den fantastiske turbussen her. Så det blir spennende å se hva denne kvelden har å by på, klokken er jo ikke mye her nå så vi har god tid til å planlegge litt mer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

15 kommentarer

Heldige deg! Ser helt nydelig ut der :-D Håper bare sommeren kommer til Norge/Vestlandet snart og, haha. Grått og kjipt her. Kos deg masse videre!

ICT: Jaa, jeg kan virkelig ikke klage på hvordan jeg har det akkurat nå! Haha huff, kjenner jeg gruer meg til å komme tilbake til Norge snart.....

Herregud så bra du ser ut!! <3 Nyt ferien!

Sunniva: Åååh, tusen takk <3

Hege Kristin: Tusen takk <3

Hei!

Ser ut som du har det kjempefint! Du tar så mange utrolig fine bilder, hva slags kamera bruker du? Vurderer å kjøpe nytt :)

Kos deg videre!

Sunniva: Hei Sunniva!! Tusen takk. Jeg bruker det lille Olympus Pen EPL-7 kameraet mitt. Det er helt amazing <3

Du har såå nydelige fregner, liksom ikke rødt hår og fregner men eksotiske fregner, gudinne!

Anonym: Wæææ, tusen tusen takk. Jeg har litt blandede følelser med fregnene mine, så dette var koselig å få høre <3

Wow.. Ser kjempe fint ut der.

Camilla Heindorf: Det er helt nydelig her!

Sjukt fin bikini!! Hvor er den fra?

Elise: Wææ, tusen takk Elise! Overdelen er fra Cubus & underdelen er fra H&M <3

Skriv en ny kommentar