hits

SHOOT BY SIRI

Jeg har endelig fått bildene som jeg var og shootet i starten av april da jeg var i Oslo. Begge har vært så opptatte med sitt at det har gått litt i glemmeboksen. Men nå som jeg ellers ikke har god tid til å blogge da dagene består at jobbing på Urban, kan det vel være litt greit å vise hvordan resultatet av noen bildene ble! Vi vandret litt rundt på forskjellige locations for å bare se hva som kunne passe til bildene hun hadde i tankene. Vi startet ved undergrunnen og jobbet oss oppover etterhvert haha. Vi gikk for en litt naturlig look på sminken, og lot heller fokuset være litt mer på klærne - i don't mind that. Jeg ble så stoka på kameraet hennes at jeg har begynt å vurderte det sterkt selv nå. Bare tanken på hvor god kvalitet det blir på bildene og den automatiske blurringen som skjer i bildet er akkurat det jeg leter etter. Likevel har jeg et budsjett jeg må følge i sommer så nytt kamera blir det ikke, men det er lov til å drømme litt! En annen ting også; Er det bare jeg som synes uansett hvilke bilder man tar i Oslo, så blir dem automatisk fine på grunn av alle de flotte bakgrunnene som finnes her? Hvis jeg bare vandrer rundt i Oslo's gater får jeg så mange ideèr om steder det kunne blitt bra å ta bilder, nesten farlig. Det er absolutt en by jeg håper at jeg kommer til å se mer til fremover.

Nå er dessverre matpausen min over, så nå må jeg tilbake på jobb - ha en fin dag♥

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Hva synes dere om bildene?♥

25 kommentarer

Pernille: Tusen takk <3

Herlighet så fine bilder av deg!<3

Du er helt ubeskrivelig vakker, og tror det må være de fineste bildene av deg jeg noen gang har sett, faktisk! Elsker bare fargene, særlig rosa-grå tonene!

Ville bare si ifra at det siste døgnet har bloggen dinn fått et merkelig format på mozilla, innleggene er flyttet helt til venstre og en bred hvit stripe vises på høyre side, mens headeren ikke vises i det hele tatt.

Lurer også på hvor du kjøpte puma skoene? Altså hvilken butikk, finner de ingen steder på nettet dessverre..

Veronica: Woahhhh.... Det er så sprøtt å høre at du synes dette er de fineste bildene du har sett av meg. For jeg lurer på hvorfor jeg ikke føler det samme - hvis du skjønner? Er sånne ting som får meg til å tenke over hvordan andre folk ser meg. Men herlighet, utrolig koselig å høre dette <3

Angående bloggen min så har Side2 holdt på med å gjøre om designet til alle oss som er Side2 bloggere. Det er fortsatt litt uvant for meg med denne endringen, men håper dere liker det? Og er bloggen min fremdeles rotete?

Nydelig!! <3 <3

Hvor er olajakken med for i fra?? sykt kul!

Mina: Tusen takk! <3 Den er fra Urban, men den er mange år gammel og er ikke i butikk mer...

Kjempe fine bilder! All grunn til å være fornøyd med dem :D

Sunniva: Åh, tusen tusen takk du <3

Du ser bare så sykt bra ut! Elsker absolutt alle bildene!

Silje: Ååh, tusen takk Silje! <3

Camilla Heindorf: Takk :-D

Hvor er buksen din fra? Setter pris på svar, klem

Anonym: Dr.Denim - Nora <3

Kan du lage et innlegg om de merkelige sokkene dine? Synes det ser sykt fett ut, men de virker ubehagelige og det blir vel samme som at man er typ barbeint i skoene? Vil gjerne ha looken selv liksom, men de virker bare ubehagelige

Marie: Hvilke merkelige sokker?? Mener du fishnet sokkene eller andre sokker jeg bruker? Haha...

Det siste bildet er bare helt utrolig vakkert!

Katarina: Tusen takk <3

Hvor er den gule genseren fra?

Dersom du allerede har speilrefleks kamera så kan du vurdere å investere i en ny linse, du må ikke kjøpe et helt nytt kamera for å oppnå den effekten. Det er som oftest macro/portrett linser som skaper slik "blurry" effekt bak objektet. Linser er nødvendigvis ikke billige, men kan lønne seg fremfor å kjøpe nytt kamera :)

Martine: Åh, jeg har kun olympus pen kameraet - det som er ganske lite... Så må nok investere i noe bedre snart!! Men tusen tusen takk for at du tok deg tid til å skrive diverse om dette, litt kjekt at noen gidder å hjelpe meg litt på veien haha.

Skriv en ny kommentar