hits

ANTREKK: DENIM AND THRASHER

Klokken var 04:23 da jeg så på klokken i natt. Det føltes ut som om jeg hadde sovet i en evighet, og glemt alt det viktige jeg skulle ha gjort. Følelsen jeg hadde da jeg hadde våknet var en blanding av prestasjonsangst og stress om hverandre. Jeg klarte ikke å sette fingeren på hva som var galt, og da begynte alle tanker å surre rundt i hodet mitt. Jeg la meg igjen før jeg virkelig ble gal i hodet, og våknet med følelsen av stress igjen. Da skjønte jeg raskt at det er på grunn av presset på bloggen, om å gjøre en bra nok jobb for dere lesere og for kundene mine. Jeg klarte ikke å gå rundt med den følelsen i hele dag, så jeg har derfor knipset og filmet klart til 3 innlegg som skal ut på bloggen. Og det føles så sjuuuukt godt å ha gjort det. Jeg gleder meg spesielt mye til å vise dere èn ting, men det må vente litt til.

Jeg hadde litt tid til overs og lurte meg derfor med på en liten kjøretur for å få knipset bilder av et antrekk jeg satt sammen ganske random. Nok en gang, så er et av antrekkene jeg setter sammen i full fart blitt en favoritt. Jakken har jeg allerede vist dere, men jeg sa jeg ville style den litt bedre opp og dette er hva jeg endte opp med. Jeg kunne gått for sneakers, men jeg følte virkelig for å bli litt høyere i dag haha.

Jakken er dessverre ikke ute i butikk lenger, da jeg kjøpte min for flere år siden. Men helt ærlig så stemmer jeg for at Urban får den inn igjen, men også i svart. Hvor amazing hadde ikke det vært!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke fra Urban // Hettegenser fra Thrasher // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere?♥

22 kommentarer

Hege Kristin: Tusen takk <3

Stilig antrekk og sjukt kul genser! 👌🏼 Synes ikke du skal stresse med bloggen, jeg synes du gjør en veldig god jobb!😘

Sunniva: Tusen takk, Sunniva! Er så koselig å høre dette, så virkelig - takk <3

kjempetøft! Hvor får man kbøpt trasher- genserne

Bea: Tusen takk! Min hoodie er fra Junkyard, men de er dessverre helt utsolgt for den atm :-(

Hater at thrasher, supreme og palace har blitt så populært for vanlige folk og spesielt bloggere og instagrammere. Det er veldig kule merker, er ikke det, men går ikke med de for respekt for skaterne som hater å se folk som ikke skater gå i sånne merker.

Du er så pen for tiden og synes det er rart du ikke er lenger opp på lista, har lest bloggen din lenge og du er kjempe flink!

Synne: Skjønner det så absolutt. Jeg er heller mer sånn over mennesker som går med band t-skjorter uten å faktisk høre på musikken.

Setter såååå stor pris på rosen du gir meg, betyr veldig mye - spesielt på litt sånne shitty dager som dette <3

Ellie Summer: Tusen takk!! :-)

CamiMH: Tusen takk <3

Det antrekket der var ikke fint. Rett og slett så så det ut som et avdanka rokkerantrekk! Jeg har sett deg med mange andre fine antrekk da:-)

Anonym: Ah, digger faktisk når andre ikke liker antrekkene mine - er det normalt? Haha! Men tusen takk :-)

Kan du legge ut bilder av dine leppestifter/lipglosser som du bruker mest? og bilder av når du har dem på? du har skikkelige mange fine

Charlotte: Åååh, for en god idè!! Tusen takk, det skal jeg så klart få til :-D

Nei vet du hva! Stilen din er helt sykt amazing! Jeg blir så sykt inspirert av deg og har lyst å kjøpe alle klærne selv. Du har en stil som skiller seg litt ut på en måte. Av og til veldig urban og andre dager skikkelig fin og pynta! Stor fan av bloggen din fordi du har så mange bra innlegg og ikke minst antrekk (!!)

Fortsett med det gode arbeidet du gjør, du fortjener virkelig å være enda høyere på listen!

Kristine: Åååh, kjære vene å denne kommentaren gikk skikkelig inn på meg. Tusen hjertelig takk for så mange gode ord. Jeg setter så stor pris på det, Kristine. Virkelig! <3

Kamilla Haaland: Tusen takk <3

Kul outfit! :D🔥

Malin: Tusen takk :-D

Skriv en ny kommentar