hits

HOODIE KINDA DAY

Jeg trenger snart en ekstra hylle i klesskapet til flere hoodies, fordi nå begynner det virkelig å ta plass her i gården. Det høres kanskje litt negativt ut, men jeg? Jeg elsker hettegenserne mine overalt på jord. Hvis dere lurer på hvorfor jeg noen ganger ikke har antrekksbilder på bloggen, så er det fordi jeg har gått i samme hettegenseren i flere dager. Til og med kanskje fått noen matrester på seg, but heeey - det stopper ikke meg fra å gå rundt i favoritten. Jeg har multitasket til de grader i dag, knipset bilder til 2 forskjellige innlegg og knipset noen ekstra bilder som skal ut på IG om noen dager. Så akkurat nå er jeg møkklei av å se på meg selv på bilder og å ha et sterkt lys fra pcen som lyser opp hele ansiktet mitt. Det skal bli så deilig å lukke den pcen snart, men jeg har fremdeles noen ting å gjøre før jeg kan si adios.

Av alle steder jeg kunne knipset bilder, så endte jeg opp i stua for å vise frem den nye leppestiften min fra Inglot. Jeg klarte å miste den andre favoritten min for 1 uke siden ca, så takk og lov for at jeg raskt fant en ny favoritt derfra. Denne er litt mer nude, kan minne veldig om Velvet Teddy fra MAC - som jeg nå ikke bruker mer. Inglot er ikke testet på dyr, og det gjør meg litt glad å kunne fronte en ny favoritt sånn sett. Kanskje dere vil like den like mye som det jeg gjør? Denne heter HD Lip Tint Matte nr 17, and I reeeeeeeally love it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hettegenseren er fra Topshop til dere som lurer.

Likte dere leppestiften?♥

18 kommentarer

Du er så fin! Du kler virkelig alt ♡

Guro: Tusen, tusen takk Guro <3

Hege Kristin: Ah, I know! Dette er en sånn farge absolutt alle kler faktisk <3

Super fine bilder! Hvilken linse brukte du til kameraet?

Claudia: Tusen takk, Claudia!! Her har jeg brukt 45mm linsen til Olympus Pen <3

Du er så pen, den kledde du virkelig!

Synne: Tuuusen takk <3

Hei! Du er så fin, elsker stilen din! Er det lang hoodie?

Iram: Hei! Ååh, tusen takk Iram. Det er en lang hoodie ja, fra Topshop <3

Liker begge kjempe godt:D

CamiMH: Ååh, koselig å høre Camilla :-D

Kan du inte länka till tröjan på topshop? Älskar den ! :)

Madeleine: Den er litt over 1 år gammel, så jeg aner ikke om de fremdeles har den på Topshop :-( Kjøpte den mens jeg var i London i fjor!

Jeg har sendt forespørsel til klessalgskontoen din på instagram, kunne du ha godtatt ? :)

Ha en fortsatt fin kveld videre !

Malene: Åh, er så alt for dårlig til å sjekke den når jeg ikke har lagt ut noe på en god stund. Men sjekker nå!! <3

Hei!

Hvilke innstillinger har du brukt på disse bildene? Og hvilken lukker og blender? <3 Skjønner om du ikke husker, men disse bildene var bare såå nydelige

Anniken: Hei! Jeg har samme innstillingen på alle bildene mine, jeg bruker alltid "P" og blender og lukker aner jeg seriøst ikke - de har vært på samme innstillingene helt siden jeg kjøpte det haha. Har ikke peiling på sånt, så velger å ikke røre noe da...

Skriv en ny kommentar