hits

CHOW BURGERS

Det er endelig helg og jeg er sååå glad!!! Jeg startet dagen ganske tidlig i dag, da jeg avtalte med Martina at vi skulle finne på noe koselig sammen. Det er noen uker siden sist vi har sett hverandre, så da tenkte vi å gjøre noe litt ekstra koselig på denne fredagen. Vi bestemte oss for å dra til Fredrikstad og tilbringe litt av dagen der siden det har vært kjempefint vær i dag. Sol og hele pakken, eneste minuset er vel kulden som fortsatt er her. Men i dag fikk jeg endelig litt følelser av at det var vår og det var så deilig. 

Noe annet skikkelig deilig jeg skal fortelle dere nå er hvor vi spiste lunsj hen. Jeg har aldri vært der før, men på Chow Burgers hadde de seriøst digg burger. Jeg hadde ikke spist noe før vi var der, så hamburger til frokost - det var heaven on earth. Det var ganske vintage lokalet, og det gjorde jo meg ganske gira siden jeg digger når man går all inn i interiøret når man spiser ute. Det har mye å si på stemningen der, synes jeg faktisk. Til dessert delte vi en oreo milkshake og herregud det er den sykeste milkshaken jeg har smakt. Bare trist burgeren gjorde meg så mett, for hvis ikke hadde jeg slukt hele den alene.

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det ikke godt ut?♥

14 kommentarer

Det så skikkelig digg ut! Fikk sykt lyst på milkshake nå :-D

Ida Martine: Ååh, den var SÅ god :-D

Omg! Er disse bildene tatt med olympus pen? Hvilken linse i såfall? <3

Anne: Hihi stemmer det! Bildene her er både knipset med 14-42mm og 45mm linsen <3

Kommer du til å få deg en salgsblogg, Tictail eller Tise-konto hvor du kan selge klær du ikke bruker lengre slik som andre bloggere har gjort ? :)

Malene: Jeg selger ting på Instagram @madeleinepsale! <3

Hege Kristin: Hihi :-D

Det der såg skikkelig godt ut:)

CamiMH: Åh, det var det også :-D

Altså, burger til frokost er aldri feil! Hilsen matvrak #1

MissMimosa: Hahaha SÅ sant!

Dette så utroooolig deilig ut, da! Her sitter jeg i USA og ha spist in-n-out-burger hver dag, men dette må jo bare slå det. Hjemmelaget, så deilig!

Elin fra Sukhi.co.no: Det var heeelt nydelig! Hahaha burger er burger sier bare jeg, det er godt uansett :-D

Skriv en ny kommentar