hits

GIVE ME EVERYTHING

// Innlegget inneholder adlinks.

I dag spiste jeg en sunn frokost, og da tenkte jeg like gjerne at jeg kunne stikke å trene hvis jeg først skulle leke sunn for en dag. Men det jeg ikke hadde tenkt på, er at jeg tok sprøyte nr 2 med HPV (livmorshalskreft) i går. Så venstre armen min var umulig å trene med i dag siden den er øm og litt ubehagelig til tider, da trente jeg like gjerne bare bena for å ikke gjøre det noe verre. Jeg svettet som en gris, og det er sikkert fordi det er uker siden sist jeg trente. Det var digg å være ferdig, for da følte jeg meg såpass fortjent til å ta på meg superman trusa mi etter dusjen. Den tar jeg KUN på meg de gangene jeg føler meg fortjent til det, og i dag fortjente jeg det.

Etter desember måneden så er det lite penger på kontoen, og det passer ganske dårlig at jeg drømmer meg bort i produkter fra Nelly. Men etter lønningen kommer, og jeg har overført det som skal til sparekontoene - skal jeg unne meg noe av det som jeg har lagt ut under her. Det gjenstår bare å finne ut av hva jeg vil ha mest, fordi jeg vil seriøst ha absolutt alt. Det kommer ikke som noe sjokk.. Tenker å først kvitte meg med litt klær, for å så ønske noen nye velkomne. På den måten kan det aldri bli for mye klær i skapet. (Nå lyver jeg).


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER // 18 HER

Likte dere noen av produktene over?♥

16 kommentarer

Haha, digger at du tar på deg supermann trusa når du føler deg fortjent til det :D

Therese Celina Kristensen: Hahaha tro meg, den trusa gir deg litt power faktisk!

Hege Kristin: Jaaaa <3

Masse herlige ting er Madde:-) Fikk lyst på spesielt de skjørtene der. Du er nydelig og veldig vakker, og fortjener og unne deg fine ting.

Anonym: Åh jeg også!! Tror jeg må bestille noen av dem da jeg har fått lønn. Og tusen hjertelig takk for gode ord <3

Så mye fint 😍 Likte spesielt den rosa Adidasjakka, det rosa skjørtet og puma skoa 😊

Trur du at du kunne laget ett lignende innlegg med ting du liker fra junkyard en gang? 😊 Hadde vært kult hvertfall fordi du har så sinnsykt bra stil! Får virkelig ikke sagt nok hvor mye jeg digger deg og måten du kler deg på 😊

W: Ååååh, jeg også!!! Tror det var noen av topp favorittene faktisk. Kan med glede lage et med Junkyard produkter også, har jo så sykt mye derfra - takk for tipset <3

vet dette er ganske irrelevant til innlegget, men hvilken fuktighetskrem bruker du? :) så på sminkeinnlegget ditt fra i høst og ble bare litt nysgjerrig. Hvis du har en "renserutine" om morgenen eller kvelden, vil du dele den mef oss? :)

Anonym: Jeg bruker en krem fra Clarins som er for normal til fet hud - den i rosa krukke :-) Jeg suger på å forklare..... Jeg har ingen sånn renserutiner, burde bli litt flinkere på det egentlig.

Hahahah du er så søt!! Jeg blir også driiit øm i armen etter den vaksina!!

Anonym: Hahaha! Det er så irriterende omg :-(

Veldig fint alt dette!! Når kommer svarene på spørsmålsrunden? :-D Gleder meg!

så mye fint! skulle ønske har var rik! hihi

Ida Øverland: Omg... Me 2! Men men hahaha

Skriv en ny kommentar