hits

CELEBRATION

Jeg har storkost meg så sinnsykt mye denne julen og det vet jeg resten av familien min har gjort også. Vi feiret som sagt julaften hos mormor hvor vi ble bedt på stek som jeg ikke har spist på mange år. Det var så godt å spise noe man ikke spiser så ofte, det smaker ekstra godt da! Vi har alltid kalkun på julaften, men i år ble det en liten forandring på det. Etter vi hadde spist middagen, skrudde vi på tven for å se på julefilmer sammen og kose oss gløgg ihjel med alt for mye godt. Til slutt så jeg at alle ble rastløse etter å åpne pakker, så da tok vi en liten pause fra julefilmene for å åpne gaver. Jeg ble såååå glad for alt jeg fikk, og kunne ikke ønsket meg noe mer - kanskje en valp, men satser på at jeg får det til neste jul hehe. Jeg tok egentlig ikke så mange bilder på julaften siden det ble litt glemt da vi koste oss så fælt. Men noen bilder ble det, og de deler jeg selvfølgelig med dere nå.

Dagen etter på 1.juledag var jentene bedt på frokost hos Martina, hvor vi spiste og så satte på julefilm for å kose oss litt. Det ble til at vi fant frem gamle hits for kids sanger og hadde skikkelig rockefot på morgenen. På ettermiddagen skulle jeg hjem for å spise kalkul med familien, før jeg igjen skulle ut for å dra på kino med noen av jentene. Ganske spontant, men vi ble rastløse av å ville gjøre noe. Så vi bestemte oss for å se filmen Passengers, som jeg likte ganske godt. Kanskje ikke en film som faller i smak hos alle siden den kan være litt langkjedelig for noen men.

Det ble forresten den hvite kjolen på meg, den svarte fikk jeg ikke over lårene mine engang haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde du en fin feiring på julaften?♥

17 kommentarer

Såå vakker du er! Og kjolen også, kjempefin :)

Tina: Tusen hjertelig takk :-D

herlighet så fin du var i den kjolen du postet på

Snapchat (altså, du er alltid fin da haha, ikke tolk feil)

Du er heldig som kler alt av farger som jeg har sett! har lett etter den røde kjolen på nelly, men finner ikke 😔 har du link til den?

ha en fin romjul, kos deg masse <3

Anonym: Å herregud så glad jeg blir. Tusen hjertelig takk <3 Jeg har blogget om kjolen i mitt nyeste innlegg der det også er link til den, så sjekk det ut!

så fin du var i den kjolen <3

Hege Kristin: Tusen takk <3

Hvilken størrelse har du i denne adidas-kjolen? <3

http://maddepaddee.blogg.no/1471473749_antrekk_adidas_and_br.html

Anonym: Der har jeg small, liker å ha den litt baggy <3

Så utrolig pen du er!! <3 Hvordan fikser du tennene dine så hvite?? Så fint :))

Lene: Tusen takk! Jeg pusser tennene bare, men jeg tenkte å teste ut SmileLab nå igjen og se om de blir hvitere <3 Tennene blir alltid litt lysere på bildene jeg tar siden jeg redigerer fargeglød på hele!

Har vel skrevet dette før, men wow!! Du er helt syykt pen!!

Emilie: Ååh, tusen tusen takk <3

omg du er så jækliiiiiiii smashing, for et utrolig pent ansikt!!!!

Anonym: Wææ, tusen tusen takk! <3

Hvilken farge har du på leppene dine her? Utrolig fin farge :D

Anonym: Her har jeg på Spirit fra MAC, kjempefin brunfarge! :-D

Skriv en ny kommentar