hits

IT'S CHRISTMAS EVE

GOD JUL ALLE SAMMEN♥

Jeg startet dagen min 10:00 for å ha god tid til å fikse meg og gjøre meg klar, slik at jeg kunne se på julefilmer frem til vi skal videre. Vi skal feire julaften hos mommo (som alle kaller hun) og det kommer til å bli så koselig. Familien våres er ellers veldig splittet, så mens noen har fullt hus denne dagen er det for vår del ganske lite men koselig. Mommo har en så vannvittig fin utsikt hos seg, så jeg gleder meg til å sjekke den ut i kveld hvor tusenvis av lys er tent. For å ikke glemme ALL den gode maten vi kommer til å spise i kveld, oh my god. Denne dagen har jeg ventet så lenge på, og endelig er den her. Jeg kommer til å spise til jeg nesten må kaste opp, for jeg er så glad i julemat at jeg ikke klarer å stoppe å hive innpå.

Jeg har dessverre åpnet 2 gaver allerede...... Jeg klarte ikke å dy meg, jeg blir som en liten drittunge når det er gaver foran meg. Så to julegaver er åpnet, mens flere venter i bilen og under juletreet. Vi drar rundt 15:00 tiden, og frem til da må jeg bestemme meg for hvilken kjole jeg skal gå for. Jeg har 2 pene og enkle kjoler å velge mellom, den ene er fra Nelly i svart som er tettsittende mens den andre er fra Asos i hvit med litt ekstra pynt på. Så det er to helt forskjellige kjoler, som faktisk gjør det vanskeligere - så jeg trenger deres hjelp rett og slett!

Jeg håper dere får en fantastisk feiring i dag med deres nærmeste og spiser all den julematen dere bare måtte orke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilken kjole stemmer dere for?♥

21 kommentarer

Svarte 👌🏽👌🏽

Hei,God jul

Den svarte,men begge er fine.

Dette har sikkert ingenting m saken å gjøre, men hva skjer m YT kanalen din? Har du sluttet å lage videoer??

Mia: Ja, det sluttet jeg med for en god stund siden. Jeg liker ikke å filme meg selv, og hvert fall ikke å redigere videoer av meg selv... Men jeg har pratet med bloggsjefene mine og skal se om vi straks får lagd ny. Jeg har ikke publisert videoer på youtubekanalen min, men har gjennom året hatt andre videoer jeg har delt her på bloggen :-)

God jul :) når har Urban salg? Fikk noen gavekort til jul som jeg gjerne vil bruke :D

Camilla: Hei Camilla! Romjulssalget starter allerede nå denne uken :-D God jul!

hvor er det du har på deg på bildene fra? den svarte toppen/kjolen eller hva det er :) og kan du lage et innlegg med bilde av sminken du har på deg her, og skrive hvilken det er og i hvilke farger du har de forskjellige tingene i? ❤️ du stråler 💕

Anonym: Hei kjære deg! Jeg har på meg en playsuit fra BikBok og en kimono fra H&M + tøfler fra River Island. Sminken jeg har på her er helt den samme som den jeg bruker ellers hver dag unntatt litt øyenskygge. Men jeg kan gjerne lage ett nyt innlegg om sminken min om det er ønskelig <3 Tusen takk forresten!

Takk for svar! <33 men du hadde hvert fall 2 videoer ute sant? For jeg fant bloggen din for mange år siden gjennom YouTube kanalen..

Mia: Jaa, noe sånt!!! Men skal se om jeg kan bli litt flinkere til å poste ny videoblogg snart <3

De begge var sykt fine, hvem ente du opp med?

Håper du koser deg masse i romjula :)

Anonym: Jeg tok den hvite, den svarte passet ikke haha :-(

Hva har du på leppene her?

Mina: Velvet Teddy fra Mac <3

Kan du legge ut bilder eller video av sminken din? Du ser så flott ut!!!

Stina: Det kan jeg gjøre vettu :-D

Er du egentlig helt norsk? :) eller er det en lasteskipspansjol som bidro med familietreet for noen generasjoner siden? Lol, har hørt at mange fra Moss er mørke pga nettopp dette :p

Anonym: Jeg er 100% norsk, hvert fall som jeg vet om haha! :-D

Skriv en ny kommentar