hits

N E E D

Jeg er endelig ferdig med alle julegavene og det er helt vilt at det er 23.desember. Nå trenger jeg bare å få levert den siste julegaven så kan jeg sette meg ned med masse julegodt og se på filmer. Edward saksehånd står på menyen i kveld, og jeg gleder meg så mye til å se den filmen i år. Det er en av mange julefilmer jeg er nødt til å se. Blant den filmen er Grinchen, Hjemme Alene filmene og Polarekspressen favorittene. Julen er ikke den samme uten de filmene, og i år må jeg bare se mest mulig julefilmer for å få julestemning. Den er ikke med meg i år, og kanskje på grunn av at det er plussgrader og regn ute. Mange sier at snøen bare kan drite i å komme hvis den ikke er her på julaften, men for min del kan den komme anytime - jeg vil ha litt snø i løpet av denne vinteren.

De siste dagene har vært kaos, mye kos og en god del tid med venner. Sånn er det alltid i juletidene! Jeg var i Oslo på onsdag og der fikk jeg heldigvis litt julestemning på grunn av hvor pent de har pyntet med lys i alle gatene. For første gang i historien var jeg innom YME butikken og dit skulle jeg kanskje aldri gått... Nå sitter jeg og tenker på noen sko fra Nike i modellen Air Force jeg bare ikke klarer å glemme. Så siden jeg ikke har kjøpt noe til meg selv i desember bortsett fra alt for mye godteri, skal jeg unne meg selv et nytt par fra Nike i januar om de fremdeles er i butikken. Krysser både fingre og tær for at de venter på meg, for jeg må ha dem.

Atm sliter jeg med valg av julekjole, så mulig dere må hjelpe meg litt i morgen på bloggen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with tk preset
Processed with VSCO with q4 preset

Hvordan har de siste dagene deres vært & er dere klare for morgendagen?♥

6 kommentarer

kjøpte de siste gavene i dag, så nå er jeg klar for i morgen <3

kjenner jeg gleder meg :D

Hege Kristin: Ååh, I feel you sooo bad! Gleder meg som en liten drittunge <3

Ååh, de skoene var sykt fine!

Christine: JEG VET! Ble helt forelska

YME har nettbutikk :)

Rikke: Æh stemmer det! Men fack..... Kanskje prøve i butikken just in case, eller bare satse på at de er normale i størrelsen som noen andre Nike sko jeg har (???).

Skriv en ny kommentar