hits

I HAVE A CRUSH ON YOU

// I samarbeid med Kygo Life.

Dette innlegget skulle jeg egentlig vente litt med, men jeg klarte ikke å dy meg med tanke på hva jeg skal vise dere. Da jeg var hos Nettavisen for å hente esken med alle Kygo produktene, trodde jeg at jeg hadde pakket opp alt. Men nederst i bånn, der så jeg den ene tingen jeg var bombesikker på at jeg ikke skulle få. Der lå jakken jeg hadde siklet på, nemlig bikerjakken. Den er så pen og se på, og enda flottere på! Jeg har kun en svart bikerjakke fra før av, men den er dessverre blitt for liten. Så denne var midt i blinken!! Det jeg liker mest ved denne jakken er at den kan brukes på høsten, våren og vinteren siden den er ganske tykk. Så ikke bare er det en dødsfet bikerjakke, men det er en jakke som kan holde meg varm gjennom hele vinteren. Jeg valgte den først i størrelse x-small, men jeg liker å ha plass til hoodies under alle jakkene mine, så jeg endte til slutt opp med medium og det er jeg glad for. Den sitter akkurat som jeg ville at den skulle sitte.

Det var SÅ vanskelig å style denne, siden jeg ville style den opp med alt det kule jeg har i klesskapet. Valget mitt falt på kveldens antrekk jeg skal ha på meg på byen, en hvit baggy kjole, svarte boots og choker. Jakken har mange glidelås detaljer, og da synes jeg skoene matchet godt til med tanke på at detaljene er like. Kan ærlig innrømme at jeg crusher en del på jakken, og det er jeg ikke alene om.

Sjekk gjerne ut hele kolleksjonen til Kygo Life her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Short Shearling jakken finner du her

Hva synes dere om jakken & hvordan ville dere stylet den?♥

25 kommentarer

Hege Kristin: Tusen takk :-D

CamillaMH: Tusen takk :-D

ELSKET den jakken!

Og forsåvidt hele looken din, rålekker!! <3

Charlie: Da er vi to!!! Den er helt amazing. Tusen takk <3

Edel Kristina: Åh, tusen takk <3

Herregud så bra du ser ut!! <3

xplor: Wææ, tusen tusen takk!! <3

hvor er t skjorten og chokeren fra?

Anonym: T-skjorte kjolen er fra Asos og chokeren er fra Gina Tricot <3

Hvorfor bruker alle motebloggere jakken på skuldrene uten å ha armene inni??? Det hadde vært lekrere om du hadde hatt den på ordentlig:-)

Anonym: Njaa, det er faktisk litt både og! Det er ikke alle jakker som kler å henge over skuldrene, men jakker som dette synes jeg er dødsfint. Gjør noe ekstra med antrekket og bildene synes jeg :-D

Sara G: Tusen takk!!!

Hva heter leppestiften du bruker her? Den passer såå bra til deg!!

Anonym: Inglot Matte LipTint i farge 37 <3

Hvor er skoene dine fra?? :-)

Marie: Henry Kole :-D

Hvilken str har du denne i? :) Jeg er 1.66 og slank tror du jeg kan ha den i 34 da.

Looking good on u!

Amalie: Jeg har medium i min, jeg prøvde en i 34 først men den var litt trang over armene og puppene. Så bestemte meg for å ta 38 slik at jeg får plass til litt mer under der. De er litt små i størrelsene, så kanskje du skulle prøve 36? :-D

Takk for svar! Da prøver jeg det :D

Amalie: Wiii! Oppdater meg gjerne på hvordan du synes jakken er da :-D

Skriv en ny kommentar