hits

BASIC BUT STILL NOT BASIC

Osloturen i går gikk kjempefort, og begge ble overrasket over hvor lenge vi brått hadde vært her. Med tanke på at vi regnet med at det bare ville ta noen få timer. Heldigvis, før vi dro hjemover igjen så rakk vi å være litt turister som tok bilder utenfor slottet, gikk igjennom julemarkedet og tittet litt på klær i Karl Johan. Jeg føler meg alltid som en drittunge i Oslo, fordi jeg blir gira på den minste tingen jeg ser. Så dere kan tenke dere hvordan jeg var da vi gikk igjennom gatene med alle bodene hvor det luktet jul og bare helt fantastisk. Jeg ville kjøpe alt det gode jeg så, men er litt glad for at jeg klarte å si nei til alle fristelsene. For til slutt var det en fristelse jeg ikke klarte å si nei til og den fant jeg inne på Weekday. Jeg skulle så gjerne bodd inne i det lokalet fordi det er så fint. Tenk å sovne til noe så pent, og våkne opp til noe som er like pent. Haha, neida herregud nå er jeg teit.

Det har ikke vært èn gang jeg har vært innom den butikken uten å ha funnet noe fint. De har alt det enkle alle vil ha, og har det lille ekstra mange ønsker å ha i skapet sitt. Jeg fant en helt amazing hettegenser som jeg bare måtte prøve med en gang, og falt ganske hardt for. Den er ganske basic, men likevel ikke basic på grunn av den fine fargen. Denne shoppet meg med god samvittighet, for jeg angrer aldri på kjøpene mine når det gjelder kosegensere. Kun fordi sånne gensere trenger vi alle, vi har godt av dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er deres siste innkjøp?♥

23 kommentarer

Jeg har siklet over den samme hoodien i flere måneder! Den er awesome

Lise Duun: I know!!!! Er såååå fornøyd.

julekjole (som jeg kan bruke ellers også) og pumatruser, såååå myke.

Emi Lie: What, pumatruser? HVOR?????

ååå, så et bildet av en som hadde på seg denne og har lett meg ihjel siden!! så utrolig fresh, hva er prisen? :)

Louise: Den koster 400 kr, så den er TOTALLY WORTH IT!

Den var iiikke fin. Hadde jeg vært i Oslo så hadde jeg nok kjøpt noe finere enn den der:-)

Anonym: Vet ikke hvorfor, men jeg elsker å høre at folk ikke liker ting jeg kjøper (?). Sikkert for å få bekreftet at ingen har samme stil or something haha.

Mitt siste innkjøp er faktisk en dritsexy hvit minikjole med lange armer. Og selvfølgelig gode bomsete gensere, er så deilig!

Elena: Ooh, hørtes ikke dårlig ut dette!!

Den så veldig god ut. Får ikke bestemt meg om jeg liker fargen, men godt kjøp var det. Kanskje litt påskegul.

Anonym: Jaa, den er veldig mikset i både gul og orange. Men de hadde den inne i mange andre fine farger også, men denne bare skrek til meg.

Åååh denne hettegenseren er så kul. Hvor er den fra?

Anonym: Den er fra Weekday! Kjøpte den i Oslo på mandag :-)

Godt sagt;-) vi HAR absolutt godt av de gode deilige genserne. Elsker både hettegensere og høyhalsede gensere, det er en fryd for godfølelsen!

Anonym: Oh yes! Hettegensere er alltid innafor å kjøpe, uansett haha.

https://www.zalando.no/puma-2pack-underbukse-pu181a007-a11.html sÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ myke <3 <3

Emi Lie: Omg, takk for link!!!!!

kan denne genseren kjøpes på nett?

molly: Åh, det aner jeg ikke... Kjøpte min i Oslo!

Skriv en ny kommentar