hits

BED SELFIES WITH A NEW LIPSTICK COLOR

Assa jeg tok på alarm på mobilen til 09:30 i dag, bare for å se hvor mye lyst jeg hadde til å stå opp tidlig på en fridag. Det endte med at jeg lå i sengen i 2-3 timer før jeg i det hele tatt kom meg til badet. Jeg er garantert et b-menneske, men jeg kan til tider like å være a-menneske. Jeg har perioder hvor jeg elsker å stå opp tidlig for å få gjort mest mulig ut av dagen, mens i dag for eksempel da jeg ikke har gjort noe så er det greit å sove lenger synes jeg. Jeg hadde sikkert stirret i veggen og tenkt "skal det bli kveld snart?" om jeg hadde stått opp tidlig i dag. Heldiggvis fikk jeg noe å gjøre, så jeg sminket meg ikke for ingen grunn. Jeg er sånn at hvis jeg har sminket meg, og ikke skal noe - da er det waste of makeup og da angrer jeg sykt, noen som er enige der?

Før jeg skulle en tur til byen for å handle noen få gaver til helgen, så knipset jeg noen selfies med den nye leppestiften min fra Mac. Jeg fikk for litt siden en tilfeldig pakke hvor jeg fikk en sample prøve fra Mac, hvor jeg kunne teste ut en ny leppestift og den falt i smak. Den heter Strip Me Down, og er en kjempefin brunfarge på leppene synes jeg. Jeg bare elsker å ha brune lepper, så flaks at det ikke kom en annen crazy farge i posten. Jeg vet ikke om jeg er paranoid eller hva som er greia, men jeg synes leppestiften skifter farge etter noen timer. Den blir mørkere, og ikke like lys som det den er på bildene under. Det er nesten så jeg bør få noen andre til å prøve den, bare så jeg får bekreftet dette, haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kunne du brukt denne fargen selv?♥

13 kommentarer

Så nydelig farge og bilder! Hvilken farge er dette? :-D

Du ser smashing ut! Hvor kjøpte du den sorte kjolen du hadde på deg for en/to/tre dager siden? Hvor du hadde en tskjorte eller genser under.. synes den var sykt rå!

Den fargen kledde deg, og du er så vakker!

Hvor er den grå denimkjolen du hadde på på Snapchat en dag fra? 😊 Veldig fin!

Enig i at jeg føler det er waste av sminke om man ikke skal noe, men for min del handler det vel mest om at jeg blir så rastløs av å være stelt, da vil jeg helst ut og møte folk og gjøre noe og blir helt gal hvis ikke det skjer, haha. Du kledde leppestiften kjempegodt, forresten!

Kan du sjekke mailen din? <3

Elsker selv å ha på brune nude farger på leppene!

Vakker til nettopp ha våknet:)

Polina: Huff, dette er 3-4 timer etter jeg våknet for å si det sånn haha :-)

I don't understand a word but just want to say all your photos are amazing :)

xoxo,

Colete

HeyColette: Oh, thank you!!

Skriv en ny kommentar