hits

KJOLER TIL JULEBORDSESONGEN

// Innlegget inneholder adlinks.

Energien min har vært borte de siste dagene, vet ikke hvor den har tatt veien men jeg vil ha den tilbake asap. Så for å få tilbake energien min har jeg prøvd å rydde det sinnsykt rotete rommet mitt, for å sjekke om det har tæret på energien min. Føles allerede bedre ut, men etter hva jeg tok i dag har jeg vært litt rolig av meg. Jeg dro ned på helsestasjonen i dag formiddag for å få tatt den viktige sprøyten HPV som er mot livmorkreft. Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, og den er så ufattelig viktig å ta at jeg må bare nevne det til dere. Det er faktisk 70% kvinner som blir rammet av dette i løpet av livet sitt. Dette fant jeg ut senest rett før jeg skulle ta sprøyten og forstod først det virkelige alvoret da. For oss som er født etter 1991 får disse sprøytene gratis på helsekontoret, dette er en sprøyte du må ta 3 ganger for at den skal vare. Derimot påfører det kostnader for dere som er født før 1991, prisen ligger på 1300kr per sprøyte som betyr 3900kr for alle 3. Jeg synes dette er helt idiotisk eller med andre ord urettferdig, men de har nok sine grunner.

Jeg har vært på farten i hele dag, og lot kameraet ligge igjen hjemme for å heller planlegge et etterlengtet innlegg. Det er greit å være tidlig ute med å skaffe seg julebord kjolen, siden den sesongen straks er her! Derfor siden jeg er en jente som elsker å pynte meg med kjole når det først dukker opp en anledning til det, så tenkte jeg å vise dere noen fantastiske kjoler jeg gjerne skulle hatt til julebordsesongen selv. Forhåpentligvis faller de i smak hos dere også!

♦DEN LANGE♦


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

♦DEN KORTE♦


7 HER //  8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

Hva synes dere?♥

13 kommentarer

Victoria Larsen: Ja, skulle absolutt ønske jeg hadde disse hjemme :-)

Hanne Jacobsen: Jaaa ikke sant! <3

Kan du ha en romtour? Eller legge ud videoer

Anonym: Rommet mitt er så sykt lite at jeg har filmet alt på sikkert 20 sekunder... Men kan absolutt vurdere å legge ut en ny video snart. Jeg er bare ikke så glad i å filme meg selv..

Kjempefine kjoler!

Har ikke blitt kontaktet på mail enda etter jeg vant Makestyle konkurransen, håpe ikke jeg er blitt glemt :-)

Hanne Celin: Jaa! Åh, kan du sende meg en mail til maddepaddeeblogg@hotmail.no hvor du skriver ned fullt navn, adresse og telefonnr - så vidersender jeg dette til Makestyle med en gang :-D

CamillaMH: Ikke sant :-D

Det er ikke 70% som rammes av den sykdommen men 1 % av kvinner. Men det er selvfølgelig viktig å ta den sprøyten!

Polina: Åh, jeg leste på hjemmesiden til kreftforeningen - så brukte den som kilde siden de skrev at 70% av kvinner blir smittet av dette i løpet av livet... Men som du sier, viktig er sprøyten! Bare kjipt man må ta den 3 ganger, spesielt for oss som ikke liker sprøyter haha.

Skriv en ny kommentar