hits

ANTREKK: BIRTHDAY LOOK

Kan ikke tro jeg er 22 år, vil ikke engang vokse opp og nå er jeg blitt 22 år. Flotte saker! Neida, gøy å bli 22 når man har så sinnsykt flotte venner og har hatt det beste året på evigheter. Jeg har aldri følt meg så mye som meg selv, som det jeg gjør i dag. Det er en god følelse og en følelse som har vært savnet. Ting er så bra, og det blir bare bedre. Dagen min startet veldig bra med en overraskelse på døra der Martina stod med gave og roser til meg. Da jeg fikset meg ferdig dro vi ned til byen for å kose oss med en lunsjdate, og da ble jeg igjen overrasket av min beste Ida som dukket opp med roser. Så jeg drukner allerede i roser, og jeg elsker det. Blir så glad i sjela for sånne små overraskelser som det! Nå gjenstår det bare å glede seg i kveld, gode venner og god mat - kan ikke bli bedre. Det skal bli en sååå fin kveld, kjenner jeg er rastløs allerede.

Så mine damer og herrer! Sjeldent syn, men i dag pyntet jeg meg over gjennomsnittet mer enn hva jeg har gjort før, tror jeg. De nye støvlettene mine måtte testes, jeg overlevde men jeg hadde mine øyeblikk der jeg snublet og var nærme på falle. Jeg skal virkelig gå med dem inne for å lære meg å bruke dem, for de er så fine på at jeg vil ha et par i rød eller sort. Siden de er så lange, matchet en baggy kjole dem best. Og denne kjolen har man allerede sett på mange andre flotte jenter, så jeg måtte bare skaffe meg den selv. Basic, men så fin å se på og så digg å ha på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Støvletter fra Nelly // Veske fra River Island // Choker fra GinaTricot - Adlinks

Hva synes dere?♥

13 kommentarer

Så utrolig fint antrekk :)

lisarorvik: Tusen takk :-D

Alltid like fin <3 Jeg håper du har hatt og fortsatt får en veldig fin bursdag :D Gratulerer så mye <3

xplor: Åh, tusen takk!!! <3

Du er så vakker <3 Gratulerer med dagen!

Hanne Celin: Åh, tusen takk! <3

Hej! Jag undrar vad du använder dig utav för kamera när du fotar dina outfitbilder? Och jag undrar också om du fotar med självutlösare eller om du alltid har någon som hjälper dig att fota dessa bilder? Jag är nämligen på jakt efter en kamera som kan ta relativt snygga outfitbilder även när man använder självutlösare, då jag i 99% av fallen inte har tillgång till någon som kan fota mig. Jättetacksam för svar! :)

MartinaOlsson: Hei Martina! Åh, så glad jeg blir av å høre dette. Jeg skal skrive et innlegg om kameraet jeg bruker for bildene mine i dag, så sjekk ut bloggen min senere for litt bedre informasjon da gjerne :-D Men jeg får alltid venner/ familie til å ta bilder av meg når det gjelder outfits. Det er nesten umulig å gjøre det med selvutløser - er så sykt dårlig på det...

Gratulerer så mye med dagen! 😄❤️💕💋🎀

CamillaMH: Tusen takk, Camilla :-D

Skriv en ny kommentar