hits

NEW LOOK

12.10.2016 - 20:31 6 kommentarer

Jeg vet ikke hva som har fått meg i et så dårlig humør i dag, for i går hadde jeg tidenes happyday. Det er mangel på energi og lyst til alt mulig. En annen ting som sjokkerte meg litt, og ga meg en wake up call var at jeg ikke har tatt bilder av meg selv til bloggen på nå 14 dager. Jeg har brukt ublogget bilder fordi jeg ikke har hatt lyst til å stå foran kameraet. Er ikke det litt crazy når man er en blogger? Føler det bare er jeg som er sånn her, for alle andre er så vannvittig gode på updates og bilder 24/7. Kanskje jeg nettopp fant problemet i denne skrivende stund. Jeg sammenligner meg med andre bloggere, og jeg sammenligner meg med noen som er på et helt annet nivå. Kanskje derfor den smellen blir litt tøffere, føles ut som en evig konkurranse med andre bloggere man bare ikke kan vinne. Jeg tror jeg trenger å ta meg en skikkelig lang dusj, ordne en liten spadag med meg selv og se hva som kan gi meg motivasjon til å bli flinkere.

På morgenen i dag rett før jeg skulle på jobb, bestemte jeg meg plutselig for å lage to dotter på hodet. Dette har jeg aldri gjort før, og jeg kan ikke telle på fingrene da det gjelder hvor mange håstrå jeg har røsket av. For første gang gjorde jeg noe nytt med håret mitt, det er jo bare langt og så kjedelig - så det var på tide å gi litt liv i det i dag. Det rareste er at det bokstaveligtalt var gøy å ha håret sånn her, det har jeg aldri følt før tror jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes du om håret & hvordan er humøret ditt om dagen?♥

6 kommentarer

Ane

12.10.2016 kl.21:40

Håret var utrolig fint! Har så lyst til å prøve sånn selv, men får det ikke til haha! <3 du er utrolig nydelig og ta deg en kveld hvor du bare slapper av og pleier deg selv! Stå på, jeg heier på deg!

Kamilla Haaland

12.10.2016 kl.21:46

Så fin du var på håret!

Camilla Heindorf

12.10.2016 kl.22:36

Så stilig:D

Camilla Acklam

14.10.2016 kl.14:13

Utrolig fine dotter! :) Litt sånn rådyr-look. ;-)

Renie Landgraff

14.10.2016 kl.22:31

Jeg tror jeg må prøve disse dottene selv! Digger de litt uvanlige hårfrisyrene :) Du ser kjempefin ut som vanlig! :) Humøret mitt er som en evig jojo, haha. Så du er ikke alene der!

Marie

15.10.2016 kl.16:36

Håret ble kjempesøtt! Det er også fint å ha det sånn bare med to hestehaler også:)

Skriv en ny kommentar