hits

JUNKYARD FAVS

Vinneren av Junkyard konkurransen ble: Milli!!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart♥


// Innlegget inneholder adlinks

Når det er blitt sagt, så tenkte jeg en ting; Hvorfor ikke lage et innlegg med Junkyard favs, når jeg gjør det stadig vekk med Nelly? Det ser ut til at Nelly innleggene mine blir tatt godt imot av dere, og med tanke på så mange av dere som deltat i Junkyard konkurransene som arrangeres på bloggen kan forhåpentligvis dette falle i smak også. De har absolutt alt fra A-Å når det gjelder streetwear, basics og sneakers. Faktisk så mye mer enn det jeg skriver her nå, så mye at dere bør sjekke det ut. Og siden jeg sjekker ut nettbutikken så ofte som jeg gjør, har jeg allerede favorisert en god del produkter derfra som jeg kan dele med dere nå. Dere vant kanskje ikke denne konkurransen, men tenk at dere har en sjanse neste måned og dere eventuelt da kan bruke gavekortet på noen av produktene jeg har delt med dere under her.

Jeg har hatt fri fra Urban i dag, men likevel svettet som en gris kan man si. Man skulle trodd jeg har vært på trening når jeg sier det, men jeg har faktisk bare rydder i klesskapet mitt. Jeg har funnet så mye jeg ikke bruker, og har derfor lagt det ut på Instagram for å selge det. Hvis du er nysgjerrig kan du gjerne ta en titt på @madeleinepsale.

EDIT: Linkene skal fungere nå!


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

16 HER // 17 HER

Hva sier dere til Nelly & Junkyard innlegg som dette 1 gang i måneden? - Og likte dere noen av produktene over?♥

15 kommentarer

ååhh, nr. 14 falt virkelig i smak hos meg!

Marie Oma: Åh ikke sant! Den ser sååå god ut.

Henriette Celin: Da er vi to! <3

Jaa, den gjorde så!

Veldig bra innlegg!

Likte mange av klærne, men er det kun hos meg at alle linkene fører til den rosa jakken?

Anonym: Hei! Flere har kontaktet meg angående denne feilen. Jeg forstår ikke hva som gikk galt under link kopieringen, men det er fikset nå håper jeg?

Kristine Larsen: Da er vi to :-D

Linkene fører bare til jakka

Anonym: Veldig rart, jeg har kopiert linkene på nytt nå og det skal stemme nå håper jeg!

Hei! Jeg liker deg og skrivingen din veldig godt :-)

Men jeg syntes du er så inspirerende og dyktig når du skriver litt mer personlige innleggg, er dette noe du kunne gjort litt oftere? Eller ønsker du kanskje ikke det.. :)

Stor klem!

Anonym: Hei! Tusen hjertelig takk for det <3 Jeg skriver så og si aldri personlige innlegg fordi jeg er redd for åpne meg for mye, siden det har backstabbet meg før.. Men jeg kan tenke på det!

Julie Nesheim Svendsen

Julie Nesheim Svendsen

Linkene fører bare til den rosa jakken :( Men JA til Nelly og Junkyard innlegg hver måned!

Julie Nesheim Svendsen: Hei, jeg så det! Utrolig rart med tanke på at jeg brukte riktige linker... Men har kopiert dem på nytt igjen og ser ut til å fungere hos meg nå?

Skriv en ny kommentar