hits

MAKEUP ROUTINE - STEP BY STEP

Dere aner ikke hvor GIRA jeg blir når dere spør om jeg kan dele mine sminkerutiner med dere osv. Grunnen er fordi jeg alltid har vært hun som ikke har klart å sminke seg noe spesielt, så da er det ekstra gøy når noen jenter der ute spør om jeg kan blogge mer om sminke. Det er alltid jentene mine som har vært de flinkeste, og fremdeles er. Siden sist jeg hadde et slikt blogginnlegg har ikke mye forandret seg, men jeg har fått noen små teknikker og anbefalinger fra venninner som har hjulpet meg mye. Jeg har brukt hele dagen min på dette i tillegg til hundre pauser sikkert, men jeg håper dere liker dette innlegget♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Step 1:


Jeg bruker bareMinerals Original Foundation pudder i farge medium tan i hele ansiktet mitt. Denne dekker ikke like mye som det ser ut til på bildene, just so you know. Man ser fregnene mine in real fremdeles, hehe.

Step 2:


Jeg bruker denne blushen fra theBalm på kinnbena, samt litt i pannen for å markere ansiktet litt mer og fader ut det med en sminkekost.

Step 3:


Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne highlighteren.... Denne bruker jeg på kinnbena, nesen, haken og litt i pannen for en ekstra glød.

Step 4:


En nude øyenskygge for å friske opp øynene litt fra Max Factor. Den glitterfargen som er markert av bruker jeg på hele øyelokket mens den mørkeste fargen bruker jeg i globallinjen.

Step 5:


Jeg bytter veldig på hvilke mascaraer jeg bruker, men nå for øyeblikket har jeg brukt Telescopic fra Lorèal.

Step 6:


Once you go Anastasia you never go back, bokstaveligtalt. Denne favoritten som er Dipbrow Pomade i fargen blonde har jeg brukt i flere år nå! Her fyller jeg kun på der jeg allerede har hår, hvis ikke blir fargen fort grå på visse steder.

Step 7:


Altså girls; Har dere ikke denne gjennomsiktige gelèn fra Anastasia må dere kjøpe den nå. Bare se den store forskjellen fra steg 6 til steg 7. Den får brynene til å se fyldigere og lengre ut.

Step 8:


Dette lyset gjorde favoritt leppestiften min nesten rosa, men det er min kjære Velvet Teddy som er brunere i virkeligheten jeg har brukt her.

Step 9:


Mac Prep + Prime pudder bruker jeg på stedene jeg oftest blir svett eller klam, slik at sminken holder seg lenger på plass. Og ja, den FUNKER!

Resultat:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere og likte dere dette innlegget?♥

29 kommentarer

Så pent! gøy å se også ^^

Henriette Celin: Wii, gøy å høre! Tusen takk <3

Hege Kristin: Tusen takk <3

Så fint og bra innlegg! Sitter sminken bra hele dagen? Jeg har så problemer med at foundation blir borte i løpet av noen timer. Har kun foundation igjen i øyebryna, blir veldig skjollete... Har du noen gode tips?

B: Tusen takk! <3 Hmm... Jeg bruker en helt vanlig fuktighetskrem i ansikter før jeg begynner med sminken. Og dette er pudder, og ikke bløt foundation - kanskje det kan ha en betydning? Pudderet fra MAC, altså det jeg avslutter med gjør at sminken sitter mye bedre og spesielt der jeg blir fort svett så jeg bruker den hveeeer dag.

Så nydelig! Men bruker du ikke concealer? :-)

Hege: Tusen takk! Nei, det pudderet jeg bruker dekker de stedene jeg ønsker greit nok synes jeg :-)

Så bra innlegg! Har lenge hatt lyst til å teste ut Mac Prep + Prime pudderet :)

siljefjaren: Åh, du burde virkelig gjøre det :-)

Hvilke sminkekoster bruker du til de ulike produktene? :)

Anonym: Åh gud, jeg vet ikke hva de forskjellige kostene heter. Men jeg bruker den kosten som følger med til baeMinerals i hele ansiktet, så bruker jeg en fra real technique for å påføre blush i ansiktet og når det gjelder highlighter kan man egentlig bruke en kost som er mer flat og dytte highlighteren på istedenfor å gni den fram og tilbake :-)

Du lager jo aldri videoblogg..

Anonym: Jeg vet. Jeg liker ikke å filme meg selv, og hater å redigere filmer av meg så hehe....

Ja, liker veldig godt slike innlegg :D

Du er så fin <3

Asalia: Tusen takk <3

HERREGUD så fin du er! :)

Camilla Acklam: Tusen takk <3

Er du å Didrik sammen enda?

Anna: Hehe nei! Det er veldig lenge siden det ble slutt mellom oss :-)

Wow, jeg har den samme leppestiften og på meg er den nesten brun! Så rart. Nydelig sminke! :) Men du, jeg lurer på hvordan du påfører highlighteren fra the balm? Har den samme selv og hører SÅ mye positivt om den, men jeg synes den har så mye shimmer at jeg fort blir seende ut som en discoball... hva slags kost bruker du? Jobber du den veldig inn i huden? På deg er den helt nydelig.

R: Jeg påfører den highlighteren med en flat kost, og istendenfor å fra kostet fram og tilbake driver jeg å løfter den fram og tilbake på kinnbena mine. Men man kan faktisk bare bruke fingrene sine også - det har jeg gjort flere ganger! Jeg tror den kosten jeg har er fra bareMinerals, men jeg tviler på at det er riktig kost for å bruke til en highlighter. Jeg er ganske amatør på å bruke riktige koster....

du er mye penere som usminket!!!!

Anonym: Åh, tusen takk :-)

liker hvor enkelt du gjør det! ser så mange bilder og videoer av så utrolig mye sminke. Det skal ikke så mye sminke til for å se pen ut. Elsker at det ser både naturlig og pynta ut.

Hannah: Ååh, dette setter jeg pris på å høre! Tusen takk <3

Du ligner sykt på Lily Aldrigde! Eller hun ligner på deg hahah... begge er sykt fine da

Anonym: Wow, tusen takk!!! :-O

Skriv en ny kommentar