hits

U R B A N

Helgen er over, og det er kanskje kjedelig i og med at det gikk så fort! Men det er veldig deilig å starte uken med cafèbesøk og en herlig vakt på Urban. Jeg dro ned til byen tidligere for å møte en venninne og ta en iskaffe før jeg skulle på jobb. Det var overraskende behagelig å slappe av sånn før man gjorde det klar for stenging, kanskje jeg skal prøve å gjøre dette litt oftere. Da jeg gikk inn på Urban var det allerede mange mennesker der, og fra det øyeblikket tenkte jeg at dette ville bli en crazy start på uka. Det finnes ikke noe bedre enn de kundene du bare kan slappe skikkelig av med, og snakke om alt mulig. Jeg elsker da kunder går derfra med et smil, og selvfølgelig en Urbanpose i hånden. Det var virkelig DE flotte kundene innom i dag, og jeg gikk fra jobben med et smil - the best feeling in the world.

Det som ikke er like kult er å stå flere timer oppreist, og se på alt det fine vi har i butikken for tiden. Nå kommer det bare bedre og bedre varer inn nå som høsten nærmer seg. Det betyr fattige ansatte men en fornøyd garderobe. Vi fikk inn en strikkegenser fra Adidas forrige uke, og den er amazing på alle måter. Jeg har lagt den av til meg selv, og gleder meg til jeg får lønning så jeg kan kjøpe den. Det er en sånn sjelden genser man ikke klarer å si nei til, og når det er Adidas i tillegg blir det hvert fall umulig.

Jeg håper dere har hatt en strålende start på uken♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg måtte selvfølgelig teste ut den nye Dr.denim buksa vi fikk inn, hva synes dere om den?♥

41 kommentarer

DEN genseren er noe av det kuleste jeg har sett på lenge! Hvor mye koster den?

Anonym: JEG VET!!!!!! Den er helt vill.... Den koster 999,- så den er litt dyr, men den er derfor verdt hver eneste krone synes jeg. I tillegg er det sånn stoff som ikke klør. Sliter ofte med det..

Hørtes ut som en flott dag! Strikkegenseren var utrolig kult, og likte veldig godt buksene fra Dr. Denim :-)

Ida Martine: Ja, det var det!! Jeg har holdt av genseren, og føler jeg snart vil holde av denne boyfriend jeansen fra Dr.Denim snart... Det er farlig å jobbe i denne butikken!

Hvem str prøvde du i Dr. Denim?

Albertine: Åh jeg aner ikke, jeg tok bare på en som hang nærmest meg. Tror det var 26/30!

For noen stilige bukser <3

Henriette Celin: Ikke sant, sååå fine <3

Ah damn den genseren var dritfet, fikk lyst på den selv! Vet ikke om lommeboken liker dette hahah.. Ser for meg at den hadde vært fin attåt den dr.denim buksen du viser frem! LOVE<3

Siri: Jaa, den er så fin! Tenk å ha den på seg rundt de kaldere tidene, helt perfekt. Ah, hater når man begynner å fantasere om flotte antrekk som man ikke eier enda... Hahaha<3

På mine de denim bukser med hull i knærne blir hullene ofte stygge og alt for store veldig fort, men dine holder seg alltid så fine. Noen tips?

Frida: Hei Frida!! Buksen jeg har på meg med hull på knærne er fra TopShop. Men de andre Dr.Denim buksene jeg har hull på er fortsatt fine. De blir selvfølgelig større og større for hver gang du bruker dem - men det synes jeg er kult, for du bærer buksen liksom. Vær veldig forsiktig å ta den på deg, sånn at du ikke får raknet noe av stoffet samt ikke ta for liten størrelse i buksen. Det bommet jeg på sist jeg kjøpte en LEXY i XS med hull... Burde uten tvil tatt S bare!

Dr denim*

TamaraIversen på insta, hehe

TamaraIversen på insta, hehe

Du er like nydelig som alltid Madeleine!

Utrolig stilig bukse, kledde deg godt ...str og pris? 😅

Ha en fin kveld!

TamaraIversen på insta, hehe: Ååh, tusen tusen takk! Du er så snill <3 Jeg tror jeg hadde buksen i 26/32, husker ikke helt. Men prisen på Dr.Denim buksen er 599,- og det synes jeg er en helt grei pris med tanke på hvor FIN den er <3

Hege Kristin: Jaa, kjempekul er den! <3

Så herlig! Elsker når uken starter slik! Genseren og buksa var super kul :-)

Camilla: Ah ja, da får man sånn ekstra energi - and I love that <3

Hvor er den øverste buksa fra?

Anonym: Topshop, modellen er Joni Petite <3

Så utrolig kul buksen var!

siljefjaren: I know! Så deilig å ha på i tillegg :-D

Enig, det er den beste følelsen når kundene er fornøyde! Digger genseren og buksa fra dr.denim, helt min stil :D

Renie Landgraff: Ja! Er så gøy når man får høre at følgere også kunne gått i samme klær, men altså HALLO - tenk hvor kult antrekket hadde blitt med disse to plaggene. Føler lommeboken min prøver å rømme allerede :-(

Dere har så mye fint der! :)

Camilla Acklam: Åh, det er jeg helt enig i! Det er nesten skummelt å jobbe der, haha :-)

Synes genseren var ganske kul :D

Asalia: Jaa, en god grunn til at jeg har holdt den av for å si det sånn :-D

Altså du er søren emg VAKKER! blir skikkelig sjalu jeg altså ;)

Harfargen din er utrolig fin, har du farget det eventuelt nummer eller er det naturlig? utrolig fint uansett!! Og hvordan klarer du å holde deg så brun og fin?

Du er virkelig ei vakker jente! :D

Anonym: Herlighet hvor snill du var! Tusen hjertelig takk <3 Hårfargen min er naturlig, men tror den kalles for nøttebrun/ sjokoladebrun ellernoe, bare i en litt lysere nyanse. Jeg har i Spania for under 3 uker siden, så brunfargen sitter litt igjen + at jeg har tatt sol et par ganger siden jeg kom hjem. Men bodylotion er regel nr 1 for å holde lenger på brunfargen <3

lurer også på den øverste buksa og skoene, ser det er puma men hva slags modell, eventuelt hvor kjøpte du de?:)

Veronica: Buksa er fra Topshop og heter Joni Petite, jeg elsker de buksene! Skoene er fra Urban og heter Puma Suede Classic <3

kobber kjøkkenbatteri: Tusen takk! :-)

Hei, elsker bloggen din <3

Har et lite problem med at mine hvite t-skjorter enten blir krøllete eller gjennomsiktige. Hvor har du kjøpt din? De ser så fine ut på deg :)

Martine: Hei Martine! Tusen takk <3 Jeg kjøper mine på Urban, fra Flat Top i modellen Dreamin - de er sååå gode og ikke minst holder seg bra.

Takk 😁

Skriv en ny kommentar