hits

I WANT IT ALL

// Innlegget inneholder adlinks.

Fredagen gikk til å gjøre så sykt mye, at når jeg endelig fikk litt ro som var på kvelden endte jeg opp med å bare se på filmer på tven. Jeg tror kroppen min trengte en liten hviledag, før jeg i kveld skal på innflyttningsfesten til Martina. Tror det kommer til å bli så morsomt!!! Jeg har frem til nå pakket med meg en bag jeg må ta med på Urban, siden jeg skal stenge der i kveld. Etter det blir jeg kjørt rett til festen, og må fikse meg ganske raskt før alle andre kommer. Det er ikke første gangen jeg har hatt dårlig tid på å fikse meg til slike ting som dette, men har man dårlig tid klarer man alltid å få det til på kort tid. Det er en litt sånn ond sirkel, for hvis du har god tid bruker du forbanna lang tid på badet... Hva som gjenstår nå før jeg skal på jobb er å lage meg noe mat og pakke ned noen siste ting så er jeg ready to go.

Men først tenkte jeg å dele noen goodies med dere! Jeg la ut et bildet på Instagram i går, hvor mange jenter kontaktet meg og lurte på hvor den var fra. Siden den kjolen er sååå fantastisk, tenkte jeg å dele noen av disse kjolene på bloggen men også legge til noe annet fint jeg fant på Nelly. Kjolen finnes i mange fine farger, og er en kjempefin passform på dem. De er litt sånn baggy i størrelsen, så selv om jeg har XS er den ikke akkurat tettsittende men akkurat slik jeg elsker den.

Håper dere har en kjempefin lørdag!♥


1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER

Likte dere noen av kjolene & hva er deres planer for kvelden?♥

12 kommentarer

Liker 9 aller best :D Skal i konfirmasjon, eller på middag og være der til det blir sent tenker jeg :) Håper på masse god mat og søtsaker :D

Asalia: Jaa, likte 9 ganske best selv. Ååh, var det koselig? :-D

Nr 1 er kjempe fin!

Anonym: Åh, ikke sant!

kos deg på innflytningfest! :D

nr 7 og 11 syntes jeg var fine <3

har 3 uker med ferie jeg nå, så det blir digg!

Hege Kristin: Tusen takk! Storkoste meg <3 Jaaa, mange fine kjoler - vanskelig å velge mellom dem synes jeg. Wææ, 3 uker?! Skal du på ferie, eller bare slappe av hjemme i Norge?

Hei :) Jeg lurer på hvordan du vasker dine hvite nike sko?

Jeg er usikker på hvordan jeg skal gå frem, vil ikke ødelegge dem.

Anonym: Hei! Jeg vasker sjeldent skoene mine i vaskemaskinen, siden jeg har SneakerLab fra Urban som vasker dem rene med en skobørste og spray. Anbefaler den virkelig!

Så mange fine kjoler! :)

Camilla Acklam: Ikke sant! Har lyst på alle...

Har lyst på så og si alle! :) Synd jeg har shoppestopp nå..

Renie Landgraff: Åh, samme her... Er så farlig å surfe rundt på nettbutikker da!

Skriv en ny kommentar