hits

EASY PEASY - NOT AT ALL

Såååå.... I dag bestemte jeg meg for å teste ut noe jeg burde ha gjort for over et halvt år siden. Det er mange innstillinger kameraet mitt har, som heter Olympus Pen E-PL7. Blant annet har den Wifi som kan koble seg til iPhonen din ved hjelp av Olympus appen og gjøre mye du ikke hadde trodd. Det første jeg lærte meg var å importere bilder direkte fra kameraet og over til mobilen, dette er en funksjon jeg bruker mest på jobb siden vi trenger bilder til å legge ut asap. Mens bildene jeg legger ut på Instagram er som regel de jeg allerede har postet her, pluss litt ekstra redigering så de passer bedre inn i feeden. Uten å snakke meg bort fra hovedfokuset, kan jeg fortelle dere en genial ting jeg lærte meg i dag etter 30 minutters opplæring av meg selv. Kameraet er så fancy at du kan koble iPhonen til appen, så kan du styre iPhonen som om det skulle vært en fjernkontroll, altså fjernutløser. Man kjøper til vanlig en fjernkontroll slik at man kan ta selfies, bilder på avstand osv - men dette kameraet trenger du bare en app til slik at det fungerer. Det koster null penger, og jeg visste ikke om dette før jeg kjøpte en fjernkontroll til Olympus til nesten tusen-lappen. Ganske dumt jeg ikke gjorde mer research før jeg kastet bort penger på dette, når jeg bare trengte en app.

Men det er så sinnsykt uvant at man ser seg selv på iPhonen, for det blir så vanskelig å ta blikket bort fra skjermen og se inn i kameraet. Jeg har så mange teite bilder på mappen min etter i dag. Til tross for at jeg brukte lang tid på å lære meg det, fikk jeg knipset noen bilder av meg selv på avstand med 45mm linsen. Tror mamma ble litt fornøyd med at jeg ikke vekket hun før jobb for å si det sånn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte egentlig å ikke dele disse bildene, men klarte ikke å dy meg til slutt:Hva slags kamera har du & hva liker du best med det?♥

26 kommentarer

Har akkurat det samme kameraet og linsa. Men bare lurer, hvordan får du bakgrunnen så blurry? fikser du mer på det, eller gjør du det på innstillingene bare (den ¨blå¨ knappen øverst til høyre)?

EM: Jeg bruker ekstra linsen på 45mm, så det gjør den blurry bakgrunnen :-D

CamillaMH: Tusen takk :-D

Veldig stilig innstilling! Jeg skal kjøpe meg kamera i morgen, og tror den innstillinger er på det også. Gleder meg til å teste det ut :) Veldig fine bilder forresten :D

Renie Landgraff: Ikke sant!! Ååh, hvilket kamera har du tenkt til å kjøpe? Tusen takk :-D

det hørtes jo veldig smart ut :D

har selv kamera du kan koble til wifi på telefonen og føre over til mobil :)

Hege Kristin: Ja, er helt genialt faktisk :-D

Veldig fine bilder Madeleine :D

Sunniva: Tusen takk :-D

Pentax K-r. Liker at det er veldig lett og lite til å være speilrefleks. :)

Camilla Acklam: Oi, det har jeg faktisk ikke hørt om før! Nytt/ gammelt? :-)

Tror jeg kommer til å kjøpe Sony A5000 :D Har sett mye bra om det, så håper det leverer som forventet, haha.

Renie: Ååh, si ifra hva du synes om det da! Alltid spennende å høre når folk har andre type kameraer enn meg selv, faktisk det som gjorde at jeg kjøpte det jeg har nå :-D

Det er et gammelt merke, men det har blitt mer umoderne etter at Cannon og Nikon tok over. De produserer fremdeles utrolig gode kameraer, som tåler overraskende mye. :)

Camilla Acklam: Hm, litt vintage da? Det er jo kult!! Har et fra Canon selv, men føler Olympus er bedre faktisk.

De er helt moderne kameraer, men er et merke som var mest moderne på 80-tallet. Jeg har også hørt mer bra om Olympus. :)

Camilla Acklam: Åja, da forstår jeg! Ja, er ganske fornøyd med Olympus :-)

Hei!

Jeg lurer på hvilken innstilling du bruker når du tar bilder med ditt olympus? Sliter med å finne den rette selv og syns bildene dine her ble helt fantastisk fine. For en nydelig jente du er!!!!

M: Hei! Tusen hjertelig takk for gode ord <3 Jeg bruker innstillingen P, men grunnen til at det er bedre fokus på disse bildene er fordi jeg bruker en 45mm linse som blurrer bakgrunnen. I tillegg redigerer jeg skarpheten på bildene i PhotoScape2!

Du er SÅ fin altså !!

REBECCA HOLDER: Tusen takk <3

WOW! Du er virkelig smellvakker!! (selv på tullebildene, haha)

Emilie: Haha åååh, tusen takk Emilie! <3

Skriv en ny kommentar