hits

PERFECT PARTY DRESS

Hvis det er èn ting jeg er dårlig på, så er det å vise dere innkjøpene mine. Jeg viste det på bloggen hele tiden før, men da skulle jeg til og med vise at jeg hadde kjøpt sminkefjerner - dette er sånn ca 4/ 5 år siden haha. Grunnen til at jeg nevner dette er fordi det er sprøtt å tenke tilbake på... Og rart hvordan det har utviklet seg til å fokusere mer på helheten og bildene, i forhold til da. Jeg klager overhodet ikke, og er ganske fornøyd med at det har skjedd en utvikling her. Mens jeg var i Spania med jentene mine, var vi på det store kjøpesenteret Habaneras to ganger. Første gangen fant jeg ingenting, men andre gangen klarte jeg ikke å slutte å tenke på en kjole jeg så på Zara. Kjolen er overhodet ikke noe jeg kunne valgt ut til vanlig å gå med, men noe ved den likte jeg så godt. Så godt at jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe den, og det var det eneste jeg kjøpte under denne ferien.

Kjolen har en ganske vill utringning, og det er plagg jeg aldri går med siden jeg ikke er komfortabel med å vise brystene mine. Derfor kom jeg på en annen løsning, slik at jeg faktisk kunne bruke kjolen og føle meg vel i den. Det har blitt inn å bruke hvite t-skjorter under kjoler med stropper, og dette er noe jeg har fulgt med på. Det kan gjøre en festkjole over til et hverdagsantrekk og det liker jeg! Kjolen jeg kjøpte på Zara er full av paljetter og glitter, så denne kjolen er kun til en fest anledning. Den blir litt too much til hverdags hvis du spør meg. Men jeg gleder meg til å feste i denne rålekre kjolen, kanskje anledningen dukker opp nå til helgen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Likte du kjolen & er det noe du kunne gått i selv?♥

21 kommentarer

Hege Kristin: Ikke sant! :-D

Marie Oma: Tusen takk! Er så fornøyd med den :-)

Krølltang og leppestift??? Halleuja så pen

Karoline: Ååh, tusen takk Karoline <3 Krølltangen er fra Rapunzel of Sweden, men så lenge du har en krølltang som er like tykk over hele stangen så får du slike krøller som dette. Men jeg kan lage et innlegg om dette, slik at flere av dere kan se tykkelsen osv! Leppestiften er fra Nyx i den soft matte lip cream kolleksjonen i farge SMLC 09.

Kan du lage sminkevideo på looken din? Eventuelt legge ut hva du bruker steg for steg?? Sykt fin

Karoline: Selvfølgelig! Tusen takk for tipset <3

DU er NYDELIG! <3

Amalie: Betyr mye å høre <3 Tusen takk!

Det kunne jeg absolutt :) Veldig fint med hvit t-skjorte under kjolen!

Asalia: Åh jaa, tenk at en hvit t-skjorte kan gjøre et antrekk så mye finere.. Sprøtt haha :-)

Camilla Acklam: Tusen takk :-)

CamillaMH: Tusen takk :-)

Hei, jeg lurte på hvordan instillinger du bruker på kameraet når du tar bilder, og har du noen tips til hva jeg bør vite når jeg bruker kameraet?

rebeckarodiin: Hei Rebecka! Eneste jeg bruker som innstilling på Olympus Pen kameraet mitt er P - for da kan jeg stille inn lyset osv selv som jeg foretrekker. Men på bildene over har jeg brukt en ekstra linse på 45mm :-)

Alltid hyggelig. Håper du hadde en fin Onsdag også.

CamillaMH: Tusen takk!!

Skriv en ny kommentar