hits

IT'S TIME

Jeg klarte meg helt greit på jobben i dag, til tross for at jeg våknet gjennomvåt av svette og feber i dag morges. Rakk ikke å dusje før jeg måtte komme meg til jobben, så følte meg pretty freshhh på jobben i dag si! Jeg hadde forresten en bloggfri dag i går med god samvittighet. Jeg har vært forkjøla en god stund, uten å bli helt frisk - faktisk i over 1 måned nå. I går ble formen brått verre etter jeg hadde vært på jobb og malt litt hos oss så jeg ble sengeliggende hele dagen. Det føltes ut som om halve ansiktet hovnet opp, samt et kraftig trykk fra innsiden av nesen og kinnet mitt. Kanskje på tide å ordne en legetime snart(?). Selv om jeg er syk, så har jeg en ganske stå på-vilje når det gjelder jobb. Jeg har jobbet hver dag denne uken og har fri fra Urban i morgen. Det er ikke akkurat en fridag, for jeg skal inn til Oslo og være sminkemodell for Max Factor på et event med den nye mascaraen på bildene under. Typisk at jeg skal bli på mitt "sykeste" når jeg jobber mest og skal på slike events. Jeg takker faktisk alltid nei til å stille opp på slike ting, siden det er noe nytt og nye ting skremmer meg. Men dette året har jeg gått utenfor komfortsonen min flere ganger så å si nei denne gangen var ikke et alternativ engang. Jeg gleder meg masse, og tror det skal bli kjempegøy! Kameraet skal være med, og følg gjerne med på Snapchaten min Alohaamad - kommer garantert til å knipse litt videoer og bilder der.

Sjekk ut profilen min på Instagram, er en sinnykt fin premie dere kan vinne @madeleinepedersenn♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til tross for at jeg var syk i går måtte jeg lage meg det beste jeg vet her i værda. Nemlig mine kjære hjemmelagde gratinerte poteter! Så glad i dem at jeg vurderte et eget innlegg om bare de potetene, men det er kanskje litt drøyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva er det beste du vet om å lage?♥

15 kommentarer

uff, god bedring!

er ikke så flink til å lage mat, men en ting jeg er god å lage er pasta med tunfisk og ost! det er veldig godt :D

Hege Kristin: Tusen tusen takk! Hørtes enkelt ut, men det er ofte det beste :-D

Tror det beste jeg vet å lage er kamskjell. Utrolig godt!

Camilla Acklam: Åh, det liker jeg overhodet ikke... Prøvd et par ganger, og skulle gjerne likt det men jeg er virkelig ikke fan av sjømat :-(

Høres ut som at du kan ha en bihulebetennelse. Om så er tilfelle vil en antibiotikakur hjelpe deg :) god bedring!

Christina: Uff... Flere som tror det er det... Tusen takk!

Hei! Lager du de gratinerte potetene fra bunnen av? Hvis så kan du legge ved oppskrift?

Heidi: Hei Heide! Så klart kan jeg legge ut oppskriften på disse potetene, tusen takk. Lager dem alltid bra bunnen av, smaker sååå mye bedre da :-)

Vet du er født brunette men har du også farget det? Evt. Hvilken farge? Du har utrolig fin farget på håret 😍

Mia Bye: Hei! Tusen tusen takk <3 Jeg ble født blond faktisk (sjokkerende nok). Men fikk mørkere og mørkere hår jo eldre jeg ble. Jeg farget det for flere år siden, men nå for øyeblikket er dette min naturlige hårfarge. Jeg tror den kalles nøttebrun (?) haha.

Jaaa, oppskrift på fløtegratinerte poteter <33 Begynner å bli liitt lei Kiwi sine posepoteter, selv om de faktisk er vilt gode!

Skriv en ny kommentar