hits

PICTURES FROM YESTERDAY

Vi tilbringte de første dagene ved bassenget siden vi bare ville bli vant til denne varmen. Men nå derimot, har vi blitt strandmenneskene på tur! I går skulle vi egentlig stå opp tidlig for å komme oss på stranden og få mye ut av dagen, men ingen var den første til å stå opp da alarmen ringte så da sov alle videre... Når vi først kom oss på stranden tok det ikke lang tid før vi måtte dra hjemover igjen for å fikse oss siden vi skulle spise ute. Dette er andre gangen vi spiser ute her nede, vi alle sitter faktisk med sjokk over at vi ikke har gjort det oftere. Så gårsdagens middag-opplevelse var noe for seg selv, det var så deilig å få i seg skikkelig mat og bare nyte alt som kom på bordet. Vi ville ikke avslutte kvelden for tidlig, så vi tok en liten tur gjennom ett annet marked, deretter så vi etter en bar/ resturant for å sette oss ned. Der tok vi en drink og spilte kortspillet som heter Uno. Jeg spilte det før første gang i går som de fikk litt sjokk over da jeg spurte "hva er Uno?", jeg har alltid vært hun som har elsket vri-åtter men nå elsker jeg jaggu meg Uno også. Mens vi spilte dette koste vi oss med en drink hver og hadde det bare kjempegøy.

Nå venter jeg på at jentene skal komme tilbake med pizza, siden jeg måtte bli igjen å blogge ferdig slik at vi rekker Habaneras i dag igjen. Ganske sykt hvor mye vi jentene spiser og drikker når vi er i leiligheten, haha. Vi har 5 dager igjen her nede, og det er skremmende hvor fort alle dagene går. Men da er det viktig å gjøre mye ut av de mens vi kan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
_OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så det ikke koselig ut?♥

20 kommentarer

Fy fader så flott du ser ut!!

Kristin: Åååh, tusen takk! <3

Hege Kristin: Tusen takk <3

Herlige bilder! Ser utrolig fint ut!

Mathilde: Tusen takk!! :-D

Hvor er den hvite toppen din fra?😘

Anonym: Den er fra Urban :-D

Kan du vær så snill og lage innlegg der du skriver hvor du bodde og hvordan du bestilte reisen altså via hvilken sider osv!

Sandra: Det er Ida som bestilte reisen til oss jentene, og vi bor i leiligheten til familien til Nadine som vi er her med. Leiligheten ligger i Eden, som er i Guardamar :-D

Så herlig det ser ut! :-D jeg bare lurte på en ting, og håper du vet svaret! jeg jobber i varnerkjeden slik som du, også lurte jeg på om det går an å bruke varnerkortet når man handler klær på nett? feks prøvde jeg å se på urban sin nettside om det gikk an å bruke varnerkortet der, men fant ikke noe?

Uansett, håper du koser deg på ferie, og nyt det! :-)

Solveig: Hei!!! Det er så herlig her nede, du aner ikke :-D

Angående spørsmålet ditt så går det ikke an å bruke Varnerkortet på nettet. Dette er for at det ikke skal bli misbrukt og bli brukt på venner. Det er kun lov i butikkene (selv om det hadde vært SYKT digg å få det til over nett).

Har du fått fixa på puppene?

Kajsa: Nei, veide for lite til at de kunne fikse på det via fett-overføring. Så skal ringe dem så snart jeg er hjemme for å spørre om jeg har gått opp nok :-D

Hawaii16: Tusen takk :-D

Utrolig koselige bilder! Maten så utrolig god ut! :)

Camilla Acklam: Ååh det var den også skal jeg si deg, haha :-)

Ja, ser koselig ut :) Digg med venninnetur!

Asalia: Ja! Min første tur også liksom, har overhodet ikke slått feil :-D

Skriv en ny kommentar