hits

STØTVIG HOTEL

På søndagen fikk Ida, Malene og jeg en spontan idè om å stå opp tidlig på mandagen for å dra på Støtvig Hotel som ligger i Larkollen. Det er ikke langt unna her, og vi alle hadde så lyst til å starte morgenen med et beroligende bad der før vi alle skulle på jobb. De gale jentene spurte om jeg ville bli med på trening 06:00 før Støtvig, men jeg bare lo og sa at det kom ikke til å skje. Det holdt med å stå opp tidlig for å bade for meg, haha! Jeg er et typisk b-menneske men det er også godt å kunne våkne opp til en alarm for å få mer ut av dagen enn å sove den bort. Det var nesten så vi følte vi var på ferie de timene vi koste oss på hotellet, og for under 200-lappen var det overraskende mye vi fikk tilgang til. Vi gikk med en gang til ute-bassenget hvor man har en nydelig utsikt ut mot vannet og båthavnen. Det var 4 områder vi kunne bade på, og man følte seg nesten som drittunger fordi vi ville bare overalt flere ganger. Jeg synes det er veldig gøy å svømme, men det som toppet denne morgenen var uten tvil boblebadet. Hvis jeg hadde lukket øynene mine hadde jeg sovnet på et par sekunder.

Bikinien jeg hadde på meg har jeg ikke brukt på noen år fordi bikinitrusen har vært for "stor" for meg, men jeg ville bare prøve den for moroskyld og da passet den! Derfor måtte jeg bare bruke den da den først passet meg, og kan vel ikke legge skjul på hvor glad jeg ble. Etter en forfriskende morgen dro vi på jobb, og så straks vi hadde stengt spiste vi en sen middag ute med flere venner som var kjempekoselig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du vært på noe spa den siste tiden?♥

15 kommentarer

Det virker utrolig digg å bare ta seg en spa dag. Jeg har ikke vært på spa på kjempe lenge og jeg merker at jeg kunne trengt det sårt.

AMNP: Ah ikke sant! Alle har godt av spa en gang i blant.

så koselig, det så herlig ut :D

Hege Kristin: Det var det også :-D

Nydelig hotell! Ser ut som dere koste dere masse <3

Hvor er bikinien fra? nydelig farge og fasong!

helene: Den er fra Asos! :-D

Åh så pent det er der! Håper virkelig at dere koste dere så mye som mulig! ;-)

Camilla Acklam: Tusen takk :-D

Så herlig :D Fikk vært på fotspa i sommer. Tok også en ansiktsbehandling (rens og face mask) og fikk lagt på gellack :) Det er digg!

Asalia: Ikke sant! Åååh, aldri vært på fotspa før, men tror virkelig jeg kunne trengt noe slikt haha :-D

Skal faktisk ha konfirmasjonen min der! (:

Anonym: Ååh, heldiggris! Er så fint der at jeg ble målløs første turen jeg var der.

Så koselig! Har aldri vært der men vil prøve det ut. Hvordan fungerer det? Må jeg booke time før jeg drar dit? Og hva skal jeg si når jeg kommer dit?

Anonym: Nei, vi bare gikk inn dit å sa vi ville ha dagspass! Det koster 195kr bare, og da får du tilgang til veldig mye :-D

Skriv en ny kommentar