hits

SUNNY DAYS IN MY NEW DENIM DRESS

Før jeg la meg i går bestemte jeg meg for å ta på alarm i dag tidlig så jeg kunne ha god tid før jobb. Jeg tok meg en lang dusj, lagde meg makaroni og bearnaise til frokost just because I love it og satt meg ute på hverandaen. Det er virkelig ikke tull når jeg sier at hver eneste gang jeg skal jobbe, så er det tidenes sommervær ute. Derfor slappet jeg av 1 time ute med resten av familien min, og søte Lana. Dere husker kanskje for en liten stund tilbake så hadde Lana blitt dårlig. Hun ville ikke spise, og var overhodet ikke seg selv i flere dager så vi tok hun med til dyrlegen. Hun gikk på medisiner, og har nå lenge vært den Lana vi kjenner og ler så mye av. Tror jeg kunne skrevet et evig innlegg om denne kaninen, men jeg skal holde det kort; Hun er den kuleste kaninen vi noensinne har hatt og hun legger seg alltid ned ved siden av deg på kveldene for å kose med deg før man legger seg. Jeg kan ikke kalle meg den ultimate toppbloggeren uten en hund, men Lana er my kind of dog kan man vel si. Hun oppfører seg mer som en hund enn som en kanin, og jeg digger det.

På grunn av det fine været kjørte jeg på med min nye denim kjole. Jeg har flere slike kjoler i klesskapet mitt og måtte bare skaffe meg denne òg. Den var sååå behagelig å jobbe med i dag på Urban. Når det er sagt så endte jeg opp med gnagsår og vannblemmer på føttene fordi jeg gikk til byen i splitter nye sko i dag. Du kan kalle meg smart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjolen min er sponset & den finner du her.

Likte du kjolen & hva har du gjort i dag?♥

20 kommentarer

Kjempe kul kjole. :)

Hvilket blad leser du her?

CamillaMH: Tusen takk! Jeg leser stort sett kun Det Nye - men interesserer meg generelt i motemagasiner :-)

Jaa, kjolen var kjempefin til deg. Har kanin jeg også og de er jo så bedårende <3

Trendz//Marie: Tusen takk! Hihi ååh, kaniner er de beste <3

Hege Kristin: Tusen takk <3

Vad tycker du om att jobba i en klädbutik? hur är kunderna och uppgifterna? jag har funderat på å söka men jag vet inte om det är för mig... heh

Miranda: Jeg seriøst elsker å jobbe i en klesbutikk! Men jeg tror det kommer veldig an på miljøet der - noe jeg har vært veldig heldig med siden det er et ungt miljø. Du møter på alle slags kunder som er morsomt, noen som er en pain in the ass men HALLO de finnes overalt. Jeg vil anbefale deg om å hvert fall teste det, så er du hvert fall en opplevelse rikere hvis det ikke er noe for deg :-D

Oh amazing photos!! You look gorgeous <33

Elin Hansson: Thank you<3

Skal/kan du snart bytte header og endre litt på designet? :)

Anonym: Jeg vil gjerne bytte header, men føler ingen bilder jeg tar passer til header.. Når det gjelder designet, så er det Side2 som styrer det og det designet kan ikke endres på :-)

Så fin du er :) Kul kjole og drikken ser god ut :D Hva er det?

Asalia: Tusen takk! Det er funsaft, haha :-D

Kjempefin! Ta gjerne en tur innom min nye blogg :-)

odaflogum: Tusen takk! :-)

Hvilken leppestift har du på? Kjempefin!

Anonym: Her har jeg på Brave fra MAC <3

Bare hyggelig.

Jeg også. :)

Det er så deilig med god tid om morgenen! :)

Skriv en ny kommentar