hits

I N G L O T

Å stå opp av sengen min i dag var en kamp mot meg selv etter gårsdagens styrkeøkt. Hverken armer eller ben er veldig hjelpsomme i dag, så med solen som stekte på verandaen var det like greit å ta en liten day off og bare slappe av. Skyene kom dessverre litt utover dagen, og da tenkte jeg at det passet bra med å knipse litt bilder av et nytt sminkemerke jeg skal teste ut. Tydeligvis har mange hørt om merke Inglot, mens jeg henger veldig etter. Jeg kjenner flere som har byttet ut mange kjente sminkemerker med Inglot fordi det er bedre - sies det. Så jeg er ganske klar for å teste ut dette og se om jeg har funnet meg et nytt favorittmerke. Det var et produkt jeg ikke klarte å vente med å prøve, som er de matte liptint glossene deres som skal være kjent for å være bra. Jeg prøvde en i rosa og en i brun, begge overrasket meg positivt! Jeg har aldri testet ut matte lipglosser før nå og må si jeg skal skaffe meg flere. De sitter sinnsykt bra på leppene, og er vannfast - noe jeg forstod etter jeg prøvde å fjerne dem med en vanlig sminkefjerner. Så et tips; Skaff dere sminkefjerner for vannfast sminke. Nå gleder jeg meg til å teste ut resten av den nye sminken min. Viser det gjerne på bloggen hvis dere ønsker det!

Det er et innlegg dere har ventet lenge på, inkludert meg selv, som gjelder hvordan jeg klarte å gå opp i vekt. Innlegget er endelig ferdigskrevet, så det vil bli publisert i morgen hvis jeg tør. Det er skummelt å være så åpen på bloggen, siden jeg har vært lukket så lenge. Men det er på tide å åpne meg litt igjen kjenner jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du testet ut dette merke?♥

8 kommentarer

Oi, det var masse nytt :) Nei, har ikke testet ut Inglot.

Uuh, msase gøy! Har aldri hørt om merket jeg, hehe :D

Håper du publiserer innlegget om hvordan du gikk opp i vekt i dag! <3 Hadde betydd utrolig mye for meg, og sikkert en del andre. Og ikke minst deg selv! Du er et stort forbilde, bare så du vet det! Klem! <3

Jeg har heller ikke hørt så mye om det merket, gjerne del hvordan det er!

Har hørt en del bra om merket, men har aldri testet det ut. :)

Camilla Acklam: Du burde virkelig det, allerede testet ut flere av produktene og er så fornøyd :-D

hvor er skoene dine fra?:) hvilken modell er det?

Anonym: De er fra en nettside jeg ikke husker navnet på nå, men modellen er Adidas Superstars :-D

Skriv en ny kommentar