hits

MOVIENIGHT

Etter denne uken har jeg vært så sliten, siden det var vært mye som har foregått rundt meg. Derfor var det ganske perfekt at resten av jentene ville ha en edruhelg med film og kos hos Victoria, for denne helgen var jobbhelgen min på Urban i tillegg. Så uken min startet med jobb i utlandet, og fikk 1 hviledag før det var på'n igjen. Men denne hviledagen var jeg først på Cafè Riis og spiste mat, før vi skulle på kino og se Central Intelligence med girsla. Jeg tror vi alle lo under hele filmen, og det elsket jeg. Så da vi var ferdige på kinoen, var alle så glade og i godt humør at vi bestemte oss for å ta en liten drink på Mikrobryggeriet før vi dro hjemover. Så med andre ord; Min hviledag ble egentlig alt annet enn en hviledag. Jeg kjenner på hele kroppen at jeg trenger en kosekveld med jentene med masse snacks og annet digg akkurat nå, så nå er neste spørsmål hvilken film vi skal se på Netflix. Romantisk og komedie er nok det som passer best for lørdagskvelden, så hvis noen av dere har noen fine tips til bra filmer innenfor disse sjangrene - let me know! Siden vi alle kommer rett fra jobb og er slitne, så har vi ikke knipset noen spesielle bilder, men kan dele de få vi knipset før vi ga opp.

I morgen kan jeg endelig fortelle dere hvorfor jeg var i Portugal, og jeg skulle så gjerne publisert det i dag fordi jeg klarer snart ikke å holde det hemmelig mer. Men èn natt til skal jeg nok tåle. En ting kan jeg si; I morgen kommer jeg til å smile helt frem til jeg legger meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ikke dette koselig ut?♥

15 kommentarer

Så koselige bilder:). Venter spent på nyheten i morgen:):)

Maren: Tusen takk :-D

så koselig, og fine bilder! <3

Hege Kristin: Ja og tusen takk Hege! <3

Aldri feil med slike kvelder. Koselig.

MariaExpressen: Helt enig, de slår aldri feil :-D

Vad gott med pizza :)

Sarah: Gjett om, elsker den pizzaen!

Hvor er joggebuksa di i fra? :) Link? <3

Anonym: Den er fra Urban, men den er 2 år gammel så er dessverre utsolgt... Men du burde sjekke ut Urban eller BikBok - de har supre joggebukser inne nå <3

Hva heter den pizza dere? ☺️🍕 den så veldig godt ut, og kor kjøpt dere hen?

Anonym: Den er fra Campino. Det er egentlig en pizza som heter Margarita men jeg spør om pommes frites og kebabsaus + agurk på den i tillegg.... Hahaha!

Hei Maddi! Så utrolig nydelig du er og har blitt! Er kjempe glad at du har lagt på degog føler deg som mye gladere person. love you! Hvor har du kjøpt dongri buksen du hadde på deg her`og hvilken størrelse?

Lotte: Hei!! Tusen hjertelig takk <3 Jeg kjøpte denne buksen på Topshop og har størrelse 26 eller 27 i den og 30 i lengden.

Skriv en ny kommentar