hits

DINNER DATE AT RESTURANT RO

Det har vært en liten krisesituasjon i heimen de 2 siste dagene, og kan dere tro hva slags mareritt det er spesielt for bloggere? Være uten strøm. På grunn av oppussingen av kjøkkenet måtte de ta strømmen til 3 etasje, der jeg har rom selvfølgelig. Heldigvis trengte jeg bare å gå ned en trapp for å få tilgang til strøm og internett, så dere kan tro hvor mye jeg har trent ned og opp disse trappene nå. Vi trodde ikke vi ville få tilbake internettet, men i natt kom det tilbake og da ble jeg veldig glad. Jeg skulle egentlig blogge i går, men så spontan som jeg var endte jeg opp med en koselig middagsdate på en ny resturant i Moss, nemlig en som heter Ro sammen med Ingvild. Før daten, dro vi ned til feste for å ta antrekksbilder som jeg skal vise dere i morgen - litt sommerlig og fargerikt antrekk kan forventes i morgen. Ingvild anbefalte meg hamburgeren der, så selv om pasta carbonara fristet, fristet den burgeren mer altså. Den var kjempegod, og det var den flotte desserten også. Dere må nesten bli lei av matpratet mitt, men gotta love food you know.

Klokken 18:00 måtte jeg sørge for å være hjemme, være ferdigpakket og straks være klar for å bli hentet av Ida. Vi skulle nemlig til Ida å fikse oss med resten av jentene, før vi skulle på et morsomt vors hos noen gamle ansiktet samt ta veien videre ut på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk med kjole på byen, men jeg hadde glemt for digg det var faktisk. I tillegg brukte jeg en kjole jeg har hatt i 1 år, uten å ha brukt den før - men nå liker jeg den bare supermye. Basic, men med mønster som gjør den spesiell fra Asos.

Håper dere har hatt en kjempefin helg & er klar for en ny uke i morgen!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Naaaaam!

Hva har du gjort i helgen?♥

23 kommentarer

Hvilken farge bruker du på leppene her? :) Og kan du poste et bilde hvor du bruker Faux fra M.A.C på leppene en gang? :)

Anonym: Her bruker jeg Velvet Teddy fra MAC. Og her finner du et innlegg hvor jeg bruker FAUX: http://maddepaddee.blogg.no/1455824630_obsessed_with_this_ou.html

Hørtes ut om du har kost deg masse! I helga har jeg vært ute med venner og i dag ble det mye arbeid til bloggen. Håper du har en fin kveld :-)

Nora: Jaaa, om jeg har gjort! Høres ut som om du har hatt det koselig selv, og at vi har det ganske likt i dag for å si det sånn haha. Ha en superkveld selv! :-)

Og hva bruker du på leppene dine i headeren din foresten? <3

Anonym: Der bruker jeg Satin fra MAC, Viva Glam II <3

Tusen takk for svar! <3 Kan du et poste et bilde der du bruker Faux en gang? :)

Anonym: Sendte deg link hvor jeg bruker FAUX på kommentaren din over :-)

Hvor er jakken din fra? :D

Ellen: Den er fra Urban :-D

mmmm :)

i helgen har jeg bare vært ute i sola og kost meg, jobbet litt igår da <3

Hege Kristin: Åh, lov å kose seg når man først kan! <3

du er såå nydelig!!

hvor har du kjøpt skoene? :-)

Annie: De har jeg fått sponset fra Junkyard.no :-) Verdens beste sko!

I helgen har jeg hatt graduation dinner, shoppet litt i Soho, vært på byen og i dag har vi solet oss på rooftopen og kost oss masse! :-)

camilla: Åååh, det hørtes jo kjempekoselig ut! Misunner deg der :-)

Er det søtpotetfries? Ser sånn ut, elsker søtpotet i alle former og fasonger! En smule obsessed egt! haha

Fritt utløp: Ja, det stemmer! Smakte på det for første gang her faktisk og må si det var overraskende godt :-D (Er ellers elsker av all slags potet, så skulle bare mangle at jeg likte dette også).

Herlighet så godt dette så ut! Haha nå ble jeg sulten! :)

Anonym: Jaaa, det var kjempegodt også!!

Skriv en ny kommentar