hits

IT FEELS SO GOOD

Denne uken jobbet jeg kun èn gang på Urban, og det var i dag. En åpningsvakt som gikk kjempefort og kjempebra! Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke jobber før neste helg, som spesielt betyr bedre blogging - noe jeg gleder meg masse til. Det er nemlig meldt pent vær fra og med i morgen, så nå har jeg bare ting å se frem til og det elsker jeg. Kanskje det endelige sommerværet kommer nå, for det har jeg virkelig lengtet etter. Jeg har så mye sommerklær som bare ligger urørt i skapet mitt som jeg sikler etter å bruke, forhåpentligvis får jeg brukt noe av dette denne uken.

Dere som har lest bloggen min en liten stund vet hvor høyt jeg elsker de bomberjakkene jeg har fra BikBok, som er i grønn og svart. Jeg har lenge spurt om de får dem inn i flere farger, siden jeg aldri har vært så fornøyd før faktisk. I går var dagen godnyheten kom, og en var bedre enn jeg hadde forventet. Den ene fargen jeg hadde mest lyst til å få en bomber i, den kom i butikken deres i går. Nemlig i hvit!!! Jeg har de andre 2 i small, men tok denne i x-small siden det egentlig passer bedre. Jeg er sååå fornøyd, og nå kan jeg si meg fornøyd med den lille shoppingen for nå. Jobber man i Varner, så er det ikke så leit å kjøpe noen ting i ny og ned siden vi får rabatter. Denne jakken kjøpte jeg derfor med god samvittighet! Neste på ønskelisten er en rød skinnjakke, men det er noe som kan vente. I mellomtiden skal jeg nyte den nye jakken, men allerede etter 1 dag har det kommet sminke på kragen fordi jeg beveger meg så mye med overkroppen at den har kommet borti ansiktet mitt. Så det er vel det eneste kjipe med at den er hvit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om hvit bomber & hvor jobber dere hen?♥

13 kommentarer

Såå nydelige bilder <3 Hvilken leppestift har du på deg her? Jakken var knallfin!!! Lyst på en selv, hehe.

Jeg har ikke fast jobb, men er heldig og får jobbe på ferjekaien denne sommeren også. (blir mitt 3 år!) Hvor jeg står på kaien og selger billetter til de reisende. Stor trivest med det.

Ha en fin kveld videre!

Marie Oma: Tusen takk, Marie! Her bruker jeg Viva Glam II fra Mac - love it <3

Åååh, det hørtes faktisk bare koselig ut. Hilse på mange mennesker som er ute på tur. Kjempeflink som har ordnet jobb i sommer!

Ja, det er faktisk veldig koselig! Møter nye folk hver dag. Får høre mange flotte historier , fra de reiseende , og de elsker jeg :D Er et bonus når det er sol og fin vær, så får jeg litt brunfarge på kroppen også! Litt mindre kjekt når der regner da, men men :)

Marie Oma: Ååh! Ikke at det man sammenlignes, men jeg jobber i en klesbutikk og bare der er det helt utrolig hva kunder deler med deg. Så jeg forstår absolutt hva du elsker med de reisene :-D

Hege Kristin: Tusen takk :-)

Er det denne her jakken: https://bikbok.com/no/7178131_F900 ? :-)

Hva bruker du på leppene her? :)

Anonym: Viva Glam II :-)

Så stilig du er:D Hvor kjøpte du den vesken?

Hei :)

Utrolig fin leppestift! Ser du skriver det er Mac viva glam II, men hvilken farge?

Åshild: Hei! Det står Viva Glam II Satin på den - så kanskje det er fargen? :-)

Skriv en ny kommentar