hits

ALLE MINE MAC PRODUKTER

Da er det endelig på tide å dele et svært etterspurt innlegg med dere. Først vil jeg bare si at jeg synes det er så koselig at dere spør om slike innlegg, for det hjelper spesielt meg som blogger. Da gleder jeg meg ekstra til å blogge, fordi jeg vet dere venter på akkurat det innlegget. Så hvis det er noe annet dere ønsker jeg skal skrive om eller dele - rop ut!

Det er ingen tvil om at jeg (og mange andre) er stor fan av MAC sine produkter. Jeg har ikke testet ut noe annet fra dette merke annet enn leppestiftene og lipglossene. Jeg er litt sånn som tenker at det er kjipt å bruke mye penger på sminke som du ikke vet om er bra for huden din. Flere som kjenner seg igjen akkurat der? Derfor har jeg holdt meg til det jeg vet er bra, og det er da leppeproduktene jeg skal vise dere nå. Mange av leppestiftene har jeg hatt i faktisk 1-2 år, og etter dem har jeg bare funnet nye favoritter som brukes mye oftere. Jeg har tre farger jeg er helt forelsket i, det er Viva Glam II, Velvet Teddy og Faux. Men min favoritt over alle favoritter kommer vel ikke som noen sjokk, det er selvfølgelig Velvet Teddy. Den dagen de slutter å produsere den, er den dagen jeg slutter å leve. Neida, joda.. Jeg bestilte Velvet Teddy for noen dager siden, sammen med noen andre nye farger jeg ikke hadde testet ut. Jeg har hørt så mye bra om Spirit og Stone, så det ble de to på meg i tillegg. Merkelig hvor bra man føler seg etter å ha handlet nye leppestifter, skummelt er det også. Hvis dere har noen andre leppestifter dere er fornøyde med, så gjerne del dem med meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Boundlessly♥Deelight♥Pagoda♥Right Image♥Loud & Lovely♥Double Dare

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Japanese Maple♥ Myth♥Viva Glam II♥Freckle Tone♥Shanghai Spice♥Kinda Sexy♥Velvet Teddy♥Faux♥Brave♥Spirit♥Taupe♥Verve♥Stone

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sunny Seoul♥Speak Louder♥Girl About Town♥Captive♥Relentlessly♥So Chaud♥Ruby Woo♥Diva

Har vi noen av de samme leppestiftene?♥

22 kommentarer

Så vanvittig heldig!!! Jeg har kun noen av de få lyse; myth, japanise maple, velvet teddy og faux :D

Mye fint:) Jeg har ikke prøvd disse produktene enda, men må se om jeg prøver ut noen leppestifter:)

Erika Simonsen

Erika Simonsen

Jeg kjøpte fargen Mocha i dag og er utrolig forelsket i den! Den bør du prøve <3

Erika Simonsen: Åh, takk for tips! Den har jeg ikke sjekket ut <3

Hvor bestiller du fra?<3

Herreguuud, har du OVER 20 m.a.c leppestifter?

Anonym: Jepp! Men har heldigvis ikke kjøpt alle selv, noen av dem er gaver :-)

Så mange fine farger! Hører mye bra om disse, men har ikke fått meg til å prøve ut noen enda, må virkelig gjøre det snart. Morsomt å fått sett fargene på også da :)

Wow for en samling! Lekkert!

Men over til noe HELT annet hehe.. Jeg kom akkurat over denne innkjøpsvideoen din fra London:https://www.youtube.com/watch?v=Y46r-IMAmDo

Og lurer på hvor tskjorten du hadde på den er ifra? Evt hva den heter? Jeg MÅ ha den, regner med den er utsolgt, men kanskje jeg finner den på Ebay hehe!

Vilde: Tusen takk, Vilde! Den t-skjorten er fra SheInside, den er 3 år gammel så jeg er litt usikker på om den fremdeles finnes... Den har ingen merker heller, bortsett fra hvilken nettside den er fra :-)

Så mange fine! Du er heldig som har så mange, hahah! :)

Camilla Acklam: Tusen takk!! :-)

Herlig! Har hatt en leppestift fra Mac, men den "smeltet" og knakk.. Har ikke hatt leppestift derfra igjen etter det... Men har nylig bestilt både concealer, øyeskygge og fix spray - håper jeg får bedre opplevelse med dem :-)

Kamilla Haaland: Smeltet???? Wow, det har aldri jeg opplevd med noen av mine heldigvis! Tror nok du da får en bedre opplevelse med de andre produktene du har bestilt :-)

Så fin samling! Har planer om å kjøpe noen nye når jeg skal til Oslo om et par uker. Har ført opp tre jeg likte fra bildene over. Favoritten mine for øyeblikket er Mehr og Hot Tahiti

NOX: Tusen takk! Har faktisk ikke testet ut Mehr og Hot Tahiti. Så kanskje jeg får sjekke ut dem neste gang jeg skal shoppe mer leppestifter :-)

Kan du skrive et innlegg hvor du viser hvordan du tar portrettbildene av deg selv. Syns alltid de er så lyse og fine. Og gjerne litt om innstillinger osv, hvordan du rigger opp kamera osv. og generelt litt fototips for å oppnå lyse og klare bilder med f.eks. olympus eller speilrefleks :)

Sofie: Hei Sofie! Tusen takk for tips om innlegg. Dette kan jeg uten tvil fikse for deg :-D

Ser skikkelig stilige ut:)

Hej Madeleine!

Mitt namn är Julia och jag jobbar på det svenska företaget Sofia Moore som säljer måttsydda bal, bröllop och festklänningar online. Jag har kikat på din blogg och jag tycker att den är så fin! Jag gillar verkligen dina bilder och hur du får de mest vardagliga sakerna att se så inspirerande ut.

Vi håller på att expandera i Norge och letar just nu efter norska bloggar att samarbeta med för produktrecensioner, tävlingar mm. och jag skulle tycka att det var super kul om du ville vara med!

Här kan du se vår norska hemsida: http://sofiamoore.no/

Låter det intressant? Återkom gärna så snart du har möjlighet så kan vi snacka vidare!

Ha en fin dag!

Vänligen,

Julia

Yeay, bra forbilde du er som promoterer dyretesting. Skam deg!

Skriv en ny kommentar