hits

MY FAVORITE IS BACK

Dette 17.mai rushet kjenner jeg tar innpå kroppen min om dagen, spesielt bare i dag. Sov så dårlig at jeg våknet tidligere i dag, og i tillegg våknet av at jeg hadde mareritt om en veps?? Egentlig ikke så tilfeldig, siden jeg for 2 dager siden dusjet med en veps på badet. Stod der som den redde ungen med barberhøvelen i hånden og shampoo i øyet, mens den fløy inn og ut av dusjen. I går fikk jeg slappet av som bare pokker helt fra klokken 10:00 på morgenen og frem til sent på kvelden. Det ble en Sverigetur med noen venner for å handle inn alkohol osv til 17.mai, og litt grillmat til senere på kvelden da det ble grillkos i Larkollen. Det var så koselig å se igjen så mange ansikter, noen nye mens det var mange gamle fra videregående. Mye latter og kos den dagen, og det skal det jammen meg bli mer av i dag med gode venninner.

Opp i dette har jeg endelig rukket å bestille min kjære MAC favoritt, Velvet Teddy på nytt etter jeg mistet min forrige... Jeg er den som aldri mister ting, roter bort ting og så skulle det selvfølgelig skje med leppestiften jeg var mest glad i. Fargen på denne leppestiften er noe helt for seg selv. Selv om den er brun, har den litt rosa og nude toner i seg som avgjør hvordan den blir på akkurat dine lepper. Det er et eller annet ved den som gjør at leppene dine ser større ut, og det er vel en av tingene jeg liker ganske godt med den. Den sitter godt på leppene, og blir ikke smørt utover linjene som jeg opplever med mange andre leppestifter. Dette er den perfekte hverdags OG partylooken jeg går for når det gjelder farge på leppene. Rart den er en favoritt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du noen MAC favoritter?♥

22 kommentarer

Hvordan får du så fine og hvite tenner? :D

Emilie: Akkurat her ble tennene mine ganske hvite fordi bildet var ganske lyst av seg selv. Men ellers pusser jeg bare tenna for å få dem hvite haha :-D Brukte SmileLab før som funket kjempebra, men har helt glemt å bleke dem det siste halvåret. Kanskje kjekt å starte med det igjen!

Kjempefin farge på deg <3

Asalia: Tusen takk <3

Kjempe fin farge, den kledde du! Har du kjøpt den på nett? isåfall hvor? :)

Sunniva: Tusen takk! Kjøpte den på nettet på Kicks :-)

Gjør du noe spesielt for å få så lange vipper?

Anonym: Nei, tror jeg bare har vært veldig heldig der! :-)

Ja, har tre som jeg er veldig glad i, men vil selvfølgelig ha mange flere heheh :-)

Kan du lage et innlegg med alle leppestiftene og lipglossene dine fra M.A.C snart? :-)

Anonym: Jaaa, kan gjøre det i morgen eller på fredag <3

Kan du PLIS lage et innlegg med alle leppestiftene og lipglossene dine fra M.A.C snart? :-D ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥ ♡ ♥

Anonym: Kan gjøre det enten i morgen eller på fredag! <3

Nydelig farge.. Hvilken farge kode er det??

Randi: Den heter Matte Velvet Teddy :-)

Fargen var skikkelig fin! :)

Camilla Acklam: Tusen takk!

Så fin den var på deg! Jeg er veldig glad i Twig, Brave og Captive, men har planer om å skaffe Velvet Teddy også :)

Madeleine: Ååh, har alle de som du nevnte! Veldig glad i Brave, men den har litt mye rosa i seg så er derfor jeg elsker Velvet Teddy veldig :-)

Du må begynne å blogge mer! Blir bare sjeldnere og sjeldnere du poster innlegg... Kan du ikke gi beskjed når du kommer til å være borte en liten stund? Er så skuffende å klikke inn på bloggen, men det er aldri noe nytt... :-( Elsker bloggen din, og savner bloggingen din!

Anonym: Beklager så mye! Jeg har aldri planer om å ta bloggpauser, men nå har jeg sagt ja til å være med på alt i det siste og da har jeg endt opp med å sove borte og så utnytte det fine været istedenfor å sitte inne foran pcen... Nå er endelig 17.mai over og jeg kan ta meg noen avslappende dager. Så skal blogge mer nå, og også mer å vise frem :-D

You just lost one loyal reader... :-(

Skriv en ny kommentar