hits

ANTREKK: TRYING OUT SOMETHING NEW

Denne helgen har vært ganske hektisk og jeg har ikke hatt et eneste øyeblikk hvor jeg ikke har hatt noen planer. Siden pcen har ligget hjemme, og jeg har vært på farten har det blitt en bloggfri helg. Men samtidig så har det betydd nye bilder, selvom jeg kanskje ikke akkurat blogget, så gjorde jeg jobben med å ta bilder. Det skal jeg derfor vise dere i dag og i morgen.

På fredagen bestemte Ida, Nadine og jeg meg for å ta en tur til Sverige for å handle litt. Jeg skulle ikke ha noe bortsett fra litt drikke der, men likevel er det ingenting som slår en liten roadtrip over grensa her, haha. Vi jentene dro innom Strømstad først, og så på Nordby Shoppingsenter for å titte litt og få i oss litt mat. Det utrolige ved denne turen var at vi dro fra Moss ved 16:00 tiden, og var ikke hjemme igjen før klokken var rundt 21:00. Jeg forstår virkelig ikke hvordan tiden kunne gå så fort, men det betyr bare at vi koste oss veldig - noe vi gjorde. Hvis jeg kunne valgt, så skulle jeg ønske det å kjøre rundt i en bil med god musikken på var noe jeg gjorde nesten hver eneste dag. Det er en så avslappende følelse, som jeg virkelig liker ved det. Jeg knipset så vidt noen bilder på fredagen, men på lørdag derimot ble det flere bilder! Jeg tenkte derfor å vise dere antrekket mitt for i går, og skrive litt mer om hva jeg gjorde i Oslo i morgen.

Antrekket mitt er egentlig veldig utenfor min komfortsone. Det var tettsittende, uten å ha noe som dekket til på både lår og rumpe. Men det var bare noen minutter rumpa luftet seg på Operataket for bildenes skyld, så det var vel verdt det. Viktig å teste ut noe nytt innimellom, er det ikke?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke fra Urban // T-skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Noodles // Veske fra River Island // Solbriller fra Quay

Hva synes dere?♥

32 kommentarer

Så stilig! :) Og nydelige bilder av deg! Håper du har hatt en super helg! :) Må foresten bare tilføye noe, og det er IKKE stygt eller frekt ment, men du ser utrolig bra ut nå! :) Med tanke på at du har lagt på deg pittelitt, du har fått fine former! :) Du er fortsatt slank og tynn, eneste er at du har fått frem formene litt tydeligere! :)

Anonym: Du aner ikke hvor mye det betyr for meg å høre. Jeg har jobbet ganske hardt med å komme meg opp i vekt, og endelig føler jeg meg mer vel i kroppen jeg lever i. Så overhodet ikke frekt, men ekstremt hyggelig å høre! Så tusen hjertelig takk for det :-)

Vilde Bjørgen

Vilde Bjørgen

Jeg tenkte med en gang jeg så bilde at du hadde lagt på deg, og jeg syntes du ser helt nydelig ut!! wow dette kledde du!💋

Vilde Bjørgen: Wow, tusen tusen takk! Du aner ikke hvor glad jeg blir nå <3

Wow, så fin du er! <3

Marianne: Tusen takk, Marianne!! <3

kroppen din var smashing før, og den er smashing nå også. du rocker alt du kler deg i<3

Anonym: Åh, tusen hjertelig takk kjære deg <3

Enig med kommentarene ovenfor, du ser flott ut! Skjønner at det er vanskelig å gå utenfor komfortsonen, men du burde ikke være redd for det! Du ser dritbra ut

Sarah: Blir så målløs over hvor snille lesere jeg har! Tusen hjertelig takk, Sarah <3

aaahhh !! you look amazing thаt way !!! How you gain weight ? Please ,Give me some advice ...

horsy: Thank you so much! I have just began to eat more often, about 5-6 times everyday. And the food I eat is more varied! :-) ++ I work out more.

Hva heter solbrillene? (:

Hedda: Åh det aner jeg ikke... De er 3-4 år gamle :-(

Så med en gang at du har fått mer tydelige og fiine former!

Veldig fin du har blitt (og alltid vært) og du har jobbet hardt! Applaus ❤️

Anette: Herlighet så glad jeg blir nå! Tusen, tusen takk <3

Kjempefint antrekk. Det kledde du :)

Linda Kristin Lie: Tusen takk, Linda! :-)

Så vakker du er,virkelig søt.

Altid flotte antrekksbilder du har så forsett med det og gjærne litt oftere.

Så pene armer du har,plasser godt med klokke på.

Bruker du Altid klokke??.

Hvor mange klokker har du,kan du legge ut bilder av de på armen.

Nina.: Tusen takk, Nina! Ja, jeg går som regel med klokker hver dag. Liker den lille ekstra detaljen. Kan gjerne lage ett innlegg om alle klokkene mine en gang, hvis det ønskes :-) Jeg tror jeg har ca 10 klokker!

Guuud, så bra du ser ut nå! Du har jo alltid sett bra ut, men du gløder liksom litt mere nå synes jeg <3

Ida: Tusen hjertelig takk, kjære deg! Er så hyggelig å høre <3

enig med disse over! kroppen din ser helt fantastisk, og veldig sunn ut! fine former og du har en kropp du kan være stolt av, virkelig <3

enkelt og fint antrekk også :)

Anonym: Ååååh, tusen tusen takk!! <3

Sykt fint antrekk og du kledde det skikkelig godt! Du er så pen <3

Nora Ripnes: Åh, tusen takk! <3

Wow, nydelig!😍😍 hvilken kamera er det du bruker å ta bildene med?😍

Ine: Tusen takk! Jeg bruker Olympus Pen E-PL7 og 45mm linse til å ta disse bildene <3

Lekkert antrekk! ELSKER solbrillene <3

Kamilla Haaland: Tusen takk, Kamilla! <3

Så fint, du kledde det utrolig godt! Kan absolutt gå sånn oftere :-)

Camilla i New York: Tusen, tusen takk! :-D

Skriv en ny kommentar