hits

ÅPNING OG UTSTILLING

God morgen mine kjære lesere! I dag bestemte jeg meg for å sette på alarmen tidligere enn jeg vanligvis gjør, kun for å kunne slappe av ekstra mye før jeg skal stenge på Urban. Hittil har jeg dusjet, sett på film og nå sitter jeg her for å blogge litt. Deilig å være litt godt forberedt, spesielt på en lørdag når jeg aldri vet hva som skjer - men jeg alltid ender opp ett sted. Da kan jeg i hvert fall med god samvittighet la pcen ligge lukket og tenke på at jeg faktisk blogget på morgenen i dag.

Men nå over til noe annet! På torsdag var jeg og noen venner invitert på en åpning av en ny bar som heter Sollihagen (hvis jeg ikke forstod feil), og der skulle det i tillegg være en utstilling. Denne utstillingen var det en skole i Oslo som hadde ordnet, og blant en av de elevene var det Silvija som hadde den spesielle shooten med meg for litt siden i Oslo, i Vigeland parken. Så det var kjempespennende å se at elevene gjorde så mye ut av det, og ordnet en hel utstilling med sitt beste bilde fra dette skoleprosjektet. Jeg har fått alle bildene fra shooten, og det ble kjempebra synes jeg. Gøy å se resultatet av denne shooten! Enda morsommere var det å se seg selv henge på veggen blant mange andre flotte fotografier. Stemningen der var veldig chill og koselig, vi gikk champagne i glasset og ble servert masse god frukt. Det var bare synd vi ikke kunne bli så veldig lenge, fordi vi dro fra Moss til Oslo, men vi måtte også komme oss hjem før det ble for sent siden jeg skulle åpne i går på Urban. Men igjen, moro å være med på en utstilling, det er vel en av de første gangene jeg har vært med på noe sånt - og det blir garantert ikke min siste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her ser dere fotografen Silvija på min venstre og makeupstylisten Jenni på min høyre.

Så det ikke gøy ut & har du vært på utstillinger før?♥

20 kommentarer

Eeelsker jakken din, hvor er den fra? <3

Anonym: Den er fra BikBok faktisk! Elsker den selv, så mye at jeg kjøpte den i svart og i militærfargen <3

Så ut som en veldig fin kveld! Jeg håper lørdagen din blir fin, og at du får en bra dag på jobb :-) Jeg må si du kler hatt kjempegodt!!

xplor: Åh, gjett om det var. Og tusen takk! Du får ha en superfin lørdag :-)

Det ser ut som en superhyggelig kveld! Ha en strålende dag videre <3

Camilla Acklam: Gjett om det var! Like såå <3

Jeg lurte på hvilke størrelse du har i adidas t-skjortene dine? :) Jeg er ca. 10 cm høyere enn deg, og vil ha t-skjortene litt store men ikke for store, så tenkte jeg kunne ta størrelsen over din, så ja - hvilke størrelse har du i de ulike adidas t-skjortene dine? :) Spesielt den helt svarte med hvit logo? Og har du den i hvit med svart logo? :) Håper på svar, og på forhånd tusen takk! :)

Anonym: Jeg bruker størrelse medium i alle mine Adidas t-skjorter fra herremodellen! Liker dem bedre enn damemodellen siden de ofte er tettsittende - noe jeg ikke liker. Mens herremodellen har en finere og mer baggy passform :-D

Ops, glemte å skrive navnet mitt i kommentaren over, men er dette samme t-skjorten som du har i svart: https://www.zalando.no/adidas-originals-orig-t-shirts-med-print-ad122o05x-q11.html ? :-)

Amanda: Nei det er ikke den. Den du linket til har ett annerledes mønster på innsiden mens min er helt svart all over :-)

Enda en liten ting - er det disse hanskene du bruker på trening? :)

https://www.zalando.no/nike-performance-mens-fundamental-hansker-uten-fingre-black-white-n1244e045-q11.html

Anonym: Ja, er de hanskene jeg bruker! :-)

Ok, tusen takk for svar på alle kommentarene! <3 Du har vel ikke link til adidas t-skjortene dine? :-)

Amanda: Her er den herremodellen jeg bruker i t-skjortene fra Adidas: https://www.junkyard.no/t-shirt-trefoil-5 :-D

Mye masing nå, men hvilken størrelse har du i de hanskene? :-)

Amanda: Jeg har størrelse small :-)

Hvor kjøpte du hanskene, og er de i herre- eller damemodell? :)

Anonym: Kjøpte de på Zalando og jeg tror jeg tok dem i damestørrelsen? Hvertfall størrelse S :-)

Altsåå.. Det er ganske likt! Ikke noe stygt ment, men klarte ikke tenke på noen andre enn deg når jeg så resultatet! :D

https://www.youtube.com/watch?v=IBtt_24N4so

Hvor er hatten fra? :-)

Skriv en ny kommentar