hits

MAKEUP FROM MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Forrige uke overnattet jeg hos bestevenninnen min Ida, og da tenkte vi begge å slå to fluer i èn smekk som vi alltid gjør. Det består av at vi koser oss mye, men også tar bilder til bloggen min så vi har fått gjort mer. Tro det eller ei, men det er alltid Ida som pusher meg til å gjøre mer med bloggen. Alt fra å si at NÅ skal jeg blogge til at NÅ skal jeg ha med kameraet ut. Det har hjulpet meg, og ikke minst bloggen min å vokse helt sinnsykt. Så jeg er veldig heldig som har hun som en motivasjon rett og slett.

Denne gangen hadde jeg ny sminke å teste ut, som jeg synes er så artig! Noen av tingene var helt nytt for meg, og derfor visste jeg ikke om dette ville bli et fint resultat eller helt på trynet. Hvis det er èn ting jeg gruet meg mest til så var det å tegne på øyenbrynene mine med en penn, det har jeg ikke gjort på flere år. Men over alle forventninger gikk det kjempebra, og det var så lett å påføre at denne skal bli brukt oftere. Noe annet dere ikke har sett meg med før er faktisk rosa rouge i kinnende mine. Ida likte det kjempegodt, mens jeg var veldig usikker fordi jeg føler det ser ut som jeg har malt meg i ansiktet. Men nye ting er skremmende, til og med sminke dere! Fordi det var litt nye ting for meg, tenkte jeg å vise dere før og etter bilder av påføringen av produktene jeg var så heldig og fikk testet ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LEGGO!

Steg 1: Det første jeg startet med var å markere øyenbrynene mine med pennen fra Billion Dollar Brows og avsluttet med browgel fra Anastasia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Steg 2: Da var det på tide å markere kinnbena mine med en ny farge, nemlig rosa kittet fra Blushing Hearts, Triple Baked Blusher.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Steg 3: Etter å ha markert kinnbena, ønsket jeg å fremheve dem mer med highlighter fra theBalm. I tillegg highlightet jeg områder som nesen og overleppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Steg 4: Jeg avsluttet med mine to favoritter fra Mac, nemlig Viva Glam II og Deelight lipglossen for ekstra shine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RESULTAT:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere & bruker dere noen av disse produktene?

19 kommentarer

Elsket dette innlegget! Artig å se før-etter bilder :-)

Tora: Tusen, tusen takk! :-)

Du er nydelig <3 men jeg må innrømme at jeg syns brynene dine ser finere ut uten sminke på :0

Sara: Tusen takk! Du aner ikke hvor godt det er å høre at folk synes brynene mine er finere naturlig, hjelper meg bare på å våge å tegne på mindre <3

Wow så fint! Hva bruker du til å feste håret (på baksiden liksom)?

Anonym: Bare en strikk faktisk, haha! Tusen takk <3

Åååh det nederste bildet var helt nydelig <3 flott innlegg !

// Benedicte

Jesus 4 a Reason: Tusen, tusen takk! <3

Så fint og så mange fine produkter :)

Ingrid: Ikke sant! :-)

Hei! Du skrev for lenge siden et innlegg med link til noen oppbevaringsbokser/skuffer i plastikk til sminke og slikt, hvor var de fra?

Hanna: Åh, de er fra Makestyle :-)

Vi skriver nå en bacheloroppgave om bloggeres påvirkningsmakt i samfunnet. Supert om du kan ta deg noen minutter og hjelpe oss! Målgruppen vår er hovedsakelig kvinner fra 12-45 år. Tusen takk! :)

https://docs.google.com/forms/d/1_zOuEYUoBel08cP7GK0SGX4oeDdKCQhd4TvyXjm5tNg/viewform

Gøy å se hvordan du sminker deg! :D Love it <3 Bra Ida pusher deg til å blogge :))

Asalia: Tusen takk <3

Hei. Kan du legge ut link til Nike ultra moire skoene dine?

Anonym: Mine er fra Urban, men dessverre utsolgt :-(

Hei! Lurer på hvor du har kjøpt adidas jakken du har på noen ganger på snapchat? Har du nettadressen? Finner de ikke på nett/ butikk:)

Elsker bloggen forresten

Cathrine: Den er fra Junkyard! En stund siden jeg bestilte den, så vet ikke om den fremdeles er der :-( Tusen takk forresten!

Skriv en ny kommentar