hits

URBAN KICK-OFF 2016

For en helg, wow.... Jeg vet virkelig ikke hvor jeg skal starte, eller hvor jeg skal slutte. Jeg har vært ansatt på Urban i over 2 år, og i år var det endelig min tur til å få oppleve Urban Kick-offet. Forventningene var store, men det som skjedde var over alle forventninger. På lørdagen startet dagen allerede med foredrag 10:15 på hovedkontoret til Varner i Oslo og skulle holde på helt frem til 21:00. Lørdagen og søndagen skulle vi nemlig gå igjennom alle merkene som Urban har, lære litt mer om bakgrunnen og hvordan det har vokst. Utrolig mye informasjon å ta inn, men det var så lærerikt! Timeplanen var detaljert til punkt og prikke, altså vi hadde ikke nok med tid til å gjøre noe annet enn det som stod på planen og dagen gikk i ett kjør. På den tiden var det umulig å bli kjent med de nærmere 100 menneskene som var det, pluss minus. Vet helt ærlig ikke hvor mange vi var, men det var folk overalt. Etter mange foredrag fra tidlig på morgenen, fikk vi beskjeden alle hadde ventet på. At det var på tide å skifte til middags og afterparty antrekket. Vi fikk 25 minutter på oss, og der tror jeg alle jentene satt på turbo-knappen. Vi stresset så mye at vi hadde det så forbanna gøy på toalettene. Da alle var klare, satte vi oss tilbords og koste oss med en ganske så god middag, og ikke minst en enda bedre dessert. Før vi visste ordet av det, var det på tide å ta med vinglasset inn i den store salen, for nå skulle nemlig Awards-utdelingen begynne.

Jeg klarer ikke å huske hvor mange Awards det ble gitt ut, men det var mange som fortjente å vinne prisen de vant. Det var DEN gode stemningen i salen, og for flere hadde kvelden så vidt begynt. Prisene som ble utdelt var alt fra beste økning, service, årets superstars, årets nykommer, best på sosiale medier osv. Det var så mange flotte priser som ble utdelt. Da vi var over halvveis, kom prisen Årets beste på salg og service. Der er alle Urban butikkene delt opp i 3 regioner, utifra hvor butikkene ligger. Vi som jobber på Moss er med i gruppen som heter Regjeringen som består av 41 personer. Alle ventet i spenning på å se hvilken region som kom opp på den store skjermen, og brått stod det Regjeringen. Vi vant, og alle gikk ned overlykkelige for å motta prisen. Siden vi i Moss er en såppass liten butikk, var dette SÅ stort siden vi ikke forventet noen flere priser. Men der fikk vi oss et stort sjokk. Av alle Urban butikker i hele Norge, gikk vi av med 2 priser til. Den første prisen for Beste bidragsyter for Urbanshop.no som sjokkerte oss, og så en pris vi fikk hakeslep av - bokstaveligtalt.

Neste Awarden satt vi fra Moss og egentlig allerede hadde forstått at vi hadde vunnet det vi kunne. Men så skjedde noe uforventet. Prisen de skulle dele ut denne gangen var Best på sosiale medier. Da Moss kom opp på skjermen var det mye som gikk rundt oppe i hodet. Da vi skulle ned for å motta prisen, sa dem at jeg burde ta i mot den prisen og da kom tårene. Det var SÅ godt for det var gledestårer og latter i ett kjør. En bekreftelse på at man har gjort noe riktig og at det blir lagt merke til. Den stående applausen, alle klemmer og kyssene på kinnet etter den prisen, da var det ikke lett å få bort tårene. Moss gikk fra null priser til å vinne hele 2 (!!!!!!). Etter denne kåringen, var det bare å fortsette den gode stemningen på selve festen - som var kanonbra. Før det var på'n igjen 09:00 på søndagen, hvor vi fra Moss igjen vant en Instagram-konkurranse - wiiiiii.

Takk for gode ord, mennesker, mat og drikke. It was amazing!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du hatt en bra helg & så det ikke gøy ut?♥

11 kommentarer

Det hørtes fantastisk gøy ut :D Gratulerer så mye <3 Jeg har bare hatt jobbhelg, hehe!

Gratulerer med priser :D Så fortjent!! Stå på videre, klem fra urban mercur :*

Sykt fin veske/bag! Hvor er den fra? :)

SÅ GØY! Gratulerer så mye med prisen, kan tenke meg det gir god motivasjon til videre arbeid :-D Håper tirsdagen din blir veldig fin!

Hvilket merke er de solbrillene du la ut bilde av på Snapchat idag? Ligner de litt på de du har hatt en stund fra quay? Har leter så lenge etter noen slike😞😞 de såg superfine ut hvertfall! Vet du ca hva de koster? Haha sry for bombardering av spørsmål😅 På forhånd takk💕

Julia: De er fra Bits&Bobs<3 De ligger på 199kr!

Den baggen var nydelig! Hvor er den fra???

Anonym: Den er fra RocaWear! :-)

Jeg finner den ingen steder... Kan du linke til den eller si hvor du har kjøpt den? Såå fin var den!!

Skriv en ny kommentar