hits

WHAT A WHITE DAY

Jeg vet ikke hva som har skjedd med kroppen min den siste tiden, men jeg har hatt så uendelig med energi at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av den. I går for eksempel, så startet jeg dagen med en åpningsvakt på Urban som gikk kjempebra. Selvom jeg var sliten etter jobben, hadde jeg pakket med meg treningsbagen fordi jeg skulle være flink å trene etter jobben, noe jeg faktisk gjorde. Det ble en styrkeøkt på nesten 2 timer siden jeg tok meg god tid til å gjennomføre alle øvelsene ordentlig. Da jeg sa meg ferdig og skulle gå ned trappene, var det så bena mine sviktet og ikke klarte å ta meg imot.. Men det stoppet meg ikke fra å faktisk GÅ hjem i halveis regn og snø. Med musikk i ørene, så stoppet det meg ikke. Jeg holdt på å gå på snøra flere ganger, og med de gelè bena mine etter treningen var det bare sykt at jeg ikke endte opp på bakken. Følelsen av å endelig komme meg inn døren, dusje og legge meg i sengen var så himmelsk at jeg dessverre lukket øynene før jeg kanskje skulle gjort det... Så grunnen til null blogging i går var rett og slett fordi jeg var så sliten, og det var vel kroppen sin måte å si ifra at jeg burde sove litt. Det er kjempegøy å ha mye på planen, men man må virkelig ikke glemme å ta det litt med ro.

Det var en god følelse av å kunne sove ut i dag, og bare se frem til hva dagen hadde å by på. At det var mye snø ute å se, var kanskje ikke beste måten å starte dagen på med tanke på at jeg er veldig lei snø. Den kommer og går, som gir meg en følelse av at våren aldri vil komme. Jeg er rastløs etter varmere vær! Til tross for at det snødde ute, tok jeg turen ned til byen for å møte min kjære kusine som jeg ikke har vært med på evigheter. Vi tok en iskaffe og gulrotkake på Cafè Riis som ikke slo feil på en dag som dette. En veldig avslappende, men koselig onsdag med andre ord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hvis noen lurer så har jeg på Velvet Teddy fra Mac på leppene.

Hva har du gjort i dag?

21 kommentarer

Åh, det er så herlig å ha masse energi, man får jo gjort så mye produktivt som ellers faller vekk! Idag har jeg vært i praksis og trent jeg og <3 forresten, er det olympus PEN EL-7 du bruker som kamera?

imw: Ikke sant!!! Det er helt fantastisk<3 Ja, stemmer at det er Olympus Pen E-PL7 jeg bruker.

Ja haha, det jeg mente ja! Er du fornøyd? Det er rett før jeg løper og kjøper, men vil være 100% sikker før jeg invisterer i kamera :)

imw: Du, jeg ELSKER det! Er det et kamera du bør investere i så er det faktisk dette. Jeg angrer overhodet ikke på at jeg kjøpte dette kameraret. Bildene og generelt bloggen har blitt bedre pga kvaliteten som kameraet gir. Men ved siden at kameraet, kjøpte jeg en linse som er på 45mm, dette passer kjempebra til antrekksbilder. Så kommer veldig an på hva du tar mest bilder av! Dette kameraet knipser alt du ønsker, er bare å stille inn om det skal være portrett, natur, sport osv. Jeg finner ingenting negativt ved det - kunne skrevet i en evighet altså, men må nesten stoppe her, haha!

Har du trekt vinner av gavekortet på junkyard? :D

Sara: Nei, tenkte å kjøre den litt til siden det er mange som har meldt seg på. Greit å gi folk sjansen! Jeg endret den til 2 uker, så lover å skrive på bloggen hvem vinneren er om et par dager. Frem til da; Lykke til! :-D

Ååå, så koselig <33333 Og du er så vakker!!

Ingvild F. Falck: Jaa! Like så, fineste Inga <3

Æh du har overbevist meg! Jeg har allerede en 50mm linse som passer hvis jeg kjøper adapter så det er jo supergreit! Har standardlinse også som passer med adapter, så spm er om jeg skal kjøpe med eller uten linse. Vi får se, men da er det nok det kameraet det faller på :D

imw: Herregud, jeg sier bare en ting: DO IT! Hvis du angrer, så skyld på meg. Men du kommer virkelig ikke til å angre. Jeg har fått flere andre til å kjøpe dette kameraet, og det er det en grunn til :-D

Haha, så bra :D

Flink du er som står på! :D

cheriel: Tusen takk :-D

Du er så fantastisk flott! Kjempefine bilder av deg :-) Håper kvelden din blir fin!

xplor: Tusen hjertelig takk for det! :-D

Utrolig nydelig bilder ;)

bittelouise: Så hyggelig å høre, tusen takk :-)

Alexandra Flaa: Tusen takk!

Skriv en ny kommentar