hits

JEG TESTER PRODUKTER FRA MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Hvis det er noe jeg elsker ved å være en blogger, så er det de gangene jeg får muligheten til å teste ut nye produkter. Og denne tirsdagen gikk til akkurat dette! Mange av dere har gjentatte ganger spurt meg om hvordan jeg får håret mitt til å skinne så mye, eller hvordan den naturlige glansen kommer frem i håret mitt. Det er kun èn ting jeg har tenkt her, og det må rett og slett ha noe med hvilken rettetang jeg bruker på håret. I over et halvt år, hvis ikke mer, har jeg brukt en lilla rettetang fra MAST som jeg fikk sponset av Makestyle for lenge siden. Noe jeg elsket ved den var at den ikke lugget håret mitt da jeg rettet det, noe jeg har opplevd med tidligere rettetanger. Jeg har vært så glad i den, at jeg nå fikk den sponset i fargen all black. Ingenting er som en ny rettetang, det må jeg bare få sagt. Noe som er kjempeartig ved denne er at du kan skru på en vibrasjon i Gizmo rettetangen som den heter. Denne vibrasjonen gjør at de pleieproduktene du allerede har tatt i håret blir bedre infiltert/ gnidd inn/ massert inn bedre i håret. Så for dere som er flinke til å bruke hårprodukter, så kunne denne rettetangen gjort susen. Noe annet tipp topp med dette produktet er at den har Premium Tourmalin plater i titanium som gjør det ekslusivt og den retter ut håret svært raskt enn hva jeg har opplevd med andre rettetanger.

Nå som jeg i tillegg har klippet håret mitt kortere, er det viktig for meg å bruke riktige hårprodukter som ikke sliter så alt for mye på håret. Å rette håret er ikke det beste da akkurat, men da gjør jeg det heldigvis med et godt produkt som beholder glansen. I tillegg til at jeg slipper lugging av hår som setter seg fast i rettetangen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Resultat:OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ser dere kanskje at jeg har brukt dipliner i dag, noe jeg aldri bruker lenger. Grunnen er så enkel som fordi jeg SLITER med å tegne på, og det blir bare et stort klin rundt ved øyet mitt fordi jeg alltid må fjerne litt og litt. I dag testet jeg ut en dipliner fra Makestyle som heter Iceliner Wintermark. Aldri i min villeste fantasi trodde jeg det skulle bli så lett som det var med dette produktet. Det var lett å påføre diplineren, enda lettere var det å fjerne det som kom utenfor. Av en merkelig grunn kunne man bare bruke litt av negelen for ta det av som en ansiktsmaske - dette er genialt så jeg slipper å få skorper rundt øynene for å ha brukt for mye q-tips, haha. Denne tåler vann, tørker fort og har langvarig hold. En ny favoritt her! PS: Den er heller ikke testet på dyr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva syns du om produktene & resultatene?

32 kommentarer

Åh dette innlegget likte jeg!!

Anonym: Så koselig å høre, takk!

Elsker denne looken på deg!!!

Anonym: Åh tusen takk! :-D

fytti for en PERFEKT eyelinerstrek. Får aldri det der til, jeg... Du ble knallfin!

Kamilla Haaland: Helt utrolig at jeg fikk det til selv.... Men brukte ikke akkurat 2 minutter heller, haha! Tusen takk :-)

Ingen rabattkoder? Skuffende

Ida: Kan sikkert ordne det til neste innlegg i samarbeid med Makestyle!

Så nydelig du er :)) og håret ditt er såååå vakkert!

Asalia: Tusen tusen takk! :-)

Bruker du varmebeskyttende spray(isåfall hvilken) eller bare vann til håret ditt når du retter det? Håret ditt er utrolig fint<3

Amanda: Jeg bruker veldig sjeldent varmebeskyttende, rett og slett fordi det går i glemmeboksen. Men hvis jeg først husker på det, bruker jeg den sorte fra GHD! :-) Tusen takk forresten<3

Wow! Er håret ditt så bølgete, eller hadde du krøllet det før bruk av rettetangen? Håret mitt blir alltid bølgete etter å ha vasket det, men blir helt rett med rettetang. :)

Anonym: Jeg får disse krøllene fordi jeg sover med fletter hver natt! Ellers har jeg litt fall i håret, noen ganger mer krøller enn andre ganger :-)

Å! Hele deg er nydelig! :) Veldig bra resultater med rettetangen, skal kjøpe ny så denne er med i vurderingen :)

Tina Marie: Tusen takk! Anbefaler virkelig denne - ikke fordi jeg samarbeider med dem, men rett og slett fordi jeg har hatt denne før og den er suuuper bra :-D

charlottetunes: Tusen takk :-D

hvor er leppestiften fra? og i hvilken farge? 😍

Anonym: Leppestiften er fra Mac, i fargen Viva Glam II <3

Du har det fineste håret jeg vet om!! det ser så utrolig sunt ut! -og glansfullt! Hva gjør du med det for å få det til å bli slik? Hvilke produkter?

Thea: Tusen takk <3 Jeg bruker faktisk ingenting på håret mitt... Men jeg har andre måter å behandle det på. Som for eksempel å sove med 2 fletter, sjeldent ha det i stram hestehale for det kveler håret, dusjer hver 2-3 dag med håret og så må jeg rett og slett legge på at jeg tror håret mitt holder seg så bra pga rettetangen jeg bruker. Den røsker ikke i håret i det hele tatt, så tror det er en ganske bra ting med den :-D

Wow, den lineren nailet du! Kjempefint! Og håret ditt er også helt fantastisk!

MissMimosa: Åååh, tusen takk!!!

For et nydelig hår! Så utrolig glansfullt :o

Anonym: Tusen takk :-D

camilovesalmosteverything: Tusen takk! :-)

Likte dette innlegget veldig godt! Håret ble utrolig fint,og sminken din her er utrolig nydeligt :)

Sandra: Hjertelig takk for det!!

Skriv en ny kommentar