hits

BEHIND THE SCENES FROM THE JUNKYARD SHOOT

Klokken 07:30 ringte alarmen på mobilen og noe av det første jeg gjorde på fredagen var å komme meg fort inn på badet for å rense ansiktet. Vi skulle være på stedet vi skulle ha shooten 09:00, i tillegg til å rekke å spise frokost på hotellet, pakke sammen sakene, sjekke ut og komme oss dit. Jeg trodde 1 time var nok, men det var litt stressende, men heldigvis var vi der tidsnok. Det beste med den morgenen var at jeg ikke skulle sminke meg eller ordne håret mitt, for det stod makeup-artisten for. Ingenting er bedre enn å få andre til å gjøre den kjedelige jobben for deg, haha. Studioet vi skulle være i var kjempestort, noe som var veldig deilig. Vi tok på musikk og startet morgenen med makeup og styling, og var klar for å starte shooten da klokken nærmet seg 11:30. Underveis var jeg litt stresset og hadde veldig smerter. Jo mer ejg tenkte over det, jo verre føltes det. Dagen før hadde jeg hatt feber som gikk opp og ned, den kom litt tilbake den morgenen samt de vondeste mensensmertene jeg hadde hatt ever. Det var som om noe spjæret inni meg. Heldigvis fikk jeg tatt noen piller mot smertene så jeg kunne forberede meg på shooten. Det var en liten periode der jeg satt helt gone og lurte på om jeg skulle besvime, men så langt gikk det ikke heldigvis.

Jeg legger fryktelig merke til at det tar tid for meg før jeg er vant til å stå og posere foran en fotograf, men kanskje etter 30 minutter så gikk det mye bedre. Sjenerte meg måtte åpne meg litt og prøve å imponere de jeg jobbet med, og teamworket var så bra synes jeg. Jeg skulle fotograferes i 6-7 forskjellige antrekk med da 6-7 forskjellig attitudes, og alle hjalp hverandre. Vi fant fort ut av hva som funket og hva som ikke funket fordi alle var veldig effektive. Vi kunne nemlig ikke få noen forsinkelser siden siste toget fra Gøteborg den dagen gikk 17:55. Så det var fullt kjør helt fra tidlig på morgenen til siste liten. Men en liten lunsjpause fikk vi tid til, samt noen pauser innimellom hvor jeg spiste sjokoladekake. Fantastisk miks; Står modell og spiser sjokoladekake i småpausene. Det beste med alle shooter er å høre "It's a wrap people!!!". Så fort jeg fikk høre det måtte jeg løpe bak for å skifte fort siden taxien var der om få minutter, og jeg og søsteren min begynte lure på om vi rakk toget hjem. Vi rakk det heldigvis og kunne slappe av på hjemreisen med musikk i ørene.

Jeg kan ennå ikke helt fortelle dere hva denne shooten er i forbindelse med, men her har jeg maaange behind the scenes bilder jeg kan tease dere litt med. Something big is happening with Junkyard!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes du om bildene?

20 kommentarer

Hvor er baggen din fra?

Så gøy! Fine bilder :D

Nikita: Tusen takk, Nikita! :-D

Kjempe fine bilder! Elsker den looken :D hvilket kamera bruker du?

Daniel Miller: Tusen takk! Her har jeg brukt Olympus Pen kameraet mitt :-D

Ååå, det siste bildet var rå kult!!!! Sikker på at resten av shooten blir amazing!! Stå på fine deg <3

Cassandra: Ååh, så hyggelig å høre! Tusen takk <3

Så spennende! Kan ikke vente med og få høre hva dette er for :)

Sandra: Ikke sant! Kjempekoselig å høre :-)

Hvor er den grå Adidas capsen fra?

Thea: Den er fra Junkyard :-)

Kjempefine bilder!!

Kan du skrive et innlegg om Kaninen din? Har bare sett et bilde og syntes den var så søt!!

Silje: Tusen takk! Kan så klart få det til :-D

åååå du er så ubeskrivelig vakker!!! Herlighet du er helt wow haha omg<3<3

Like fin på alle bilder du! Digga resten av bildene og, du er så flink Madeleine! Alle blogginnleggene dine er perf jo

Nora Berntsen: Tusen, tusen takk! <3

Mange fine bilder! <3 Er ikke meningen å mase om det, men lurte på om du har tenkt å begynne med ulike favoritter- innlegg, og eventuelt når? :) Du pleide å ha det hver mandag en periode, savner de innleggene! <3 Du er nydelig!

Anonym: Hei!! Ååh, jeg glemte det HELT.... Skal skrive det ned og huske det til neste mandagen. Veldig hyggelig å høre at du likte de innleggene <3

Hei! kan du være så snill å linke til den grå Adidas capsen? jeg finner den ikke noe sted..

Nora: Den er dessverre utsolgt...

Skriv en ny kommentar