hits

JOBBHELG

Fredagen min har vært helt suveren! Jeg startet dagen med en tidligvakt på Urban. Som betyr at jeg alltid planlegger antrekket jeg skal ha på meg èn dag i forveien. Jeg vil alltid spare mest mulig tid på å finne klær på morgenen, for det har jeg gjort en gang før da jeg halvsov og det endte ikke bra. Jeg er ganske frossen for tiden, så det ble derfor en god genser og varm skjorte rundt livet som alltid. Det er veldig kaldt ute, noe som gjør at det er kaldere i butikken våres enn hva det er til vanlig. Så det er viktig å ha på seg gode klær på jobb om dagen. Vakten min besto for det meste av å ta bilder av nye produkter vi har fått inn til Instagramen våres. Jeg har begynt å ta med Olympus Pen kameraet på jobb for å knipse gode bilder av det vi har i butikken, noe som får tiden til å fly! Så da det er lite å gjøre, tar jeg frem kameraet og finner noe jeg kan ta bilder av. Med tanke på alt det fine vi har fått inn, så er det vanskelig å unngå. Etter jobben var jeg med Ida og spiste litt, og jeg knipset et par bilder som jeg tenkte å vise dere i morgen.

Dagen i dag har også gått til å jobbe på Urban, så det har vært en god blanding av jobb og å være med venner denne helgen. Jeg har ikke all verdens med tid nå til å blogge heller siden jeg bare skal få i meg litt mat, før jeg skal ut og finne på noe sprell med venninnene mine. Uansett hva det blir til, så tror jeg denne lørdagen blir veldig fin.

Btw; Er det noen som vet hva man kan gjøre mot sinnsykt statisk hår???????

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Genser fra Adidas // Skjorte fra Dickies // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike

Hva synes dere?

24 kommentarer

du kan ta litt hårspray i hendene dine og dra fingrene gjennom håret, det hjelper

Eller hårolje :)

digger antrekket ditt!

Vann går også fint, ta litt vann på hendene, tørk det av sånn at hendene er litt fuktige og bare dra hendene gjennom håret. Det gjorde jeg på skolen da jeg ikke hadde andre hjelpemiddel ;)

Synne Nordeng

Synne Nordeng

Åå sliter med samme problem😩 Har sikkelig elektrisk hår for tiden. Sikkelig irriterende

Nikita: Tusen takk! :-D

Synne Nordeng: Ah, blir aldri kvitt det heller jeg.... Hjelper verken med hårspray eller å ta vann i håret. Blir nesten verre!

Maria: Åh, har hørt det hjelper med vann, men det fungerer virkelig ikke på meg? Føles ut som om det bare blir mye verre....

Maja: Blir ikke håret seende litt fett ut da siden man tar olje i det? Eller kanskje det er veldig små mengder man tar?

Anonym: Prøvde på det i går og på fredagen, men det funker den første timen, så er alt det statiske håret tilbake igjen. Umulig med langt hår føles det!

Det går ann å kjøpe en olje, jeg bruker den. den skal man ta i våt hår og det hjelper meg mot statisk hår. kan sende deg bilde av den på facebook:)

Høres ut som en fin dag! Utrolig kult antrekk også :)

Kainat: Ååh, gjerne send bilde! Tusen takk :-)

Edel Kristina: Tusen takk, Edel! :-)

Hvilken str har du i adidas genseren din? :)

Kan du linke til genseren din? :)

Hvor kjøpte du genseren, den var utrolig fin!!!

Malin: Den er fra Junkyard :-)

Thea: Den er dessverre utsolgt :-(

Bjørn Axen har en sånn antifrizz som jeg har sverget til en god stund, da blir ikke håret fett heller, hvis ikke så fungerer små mengder med olje :-D

Vad är de för kamera du har :D?

cecilia: Olympus Pen :-D

Skriv en ny kommentar