hits

SWEDEN

I går våknet jeg av alarmen min klokken 10:30. Jeg, Ida og Victoria hadde nemlig planlagt en liten tur til Sverige for å ha noe å gjøre siden alle hadde fridag. Men før vi i det hele tatt kom oss ut på E6, tok vi frokosten på McDonalds siden ingen hadde rukket å spise frokost hjemme. Tidenes frokost skal jeg fortelle dere, haha. Jeg hadde overhodet ingenting jeg skulle kjøpe i Sverige, men jeg elsker å bare kjøre rundt med venner at jeg sa ja uten å nøle engang. Det er noe så spesielt med å se på veien mens du hører på avslappende sanger. Enda bedre blir turen når du har nye sanger som du bare MÅ vise til venninnene dine. Jeg har fått meg en ny favoritt sang, en jeg hører på nesten hele tiden fordi den gir meg en god følelse som går igjennom hele kroppen min. Den ble spilt av på turen for å si det sånn! Da vi kom frem på Nordby Shoppingsenter, hadde jeg rukket å skrevet en liten liste på ting jeg skulle handle for resten av familien, og noe jeg var tom for som jeg måtte ha påfyll av. Mens jeg var inne på godteributikken, kom det en veldig hyggelig leser bort til meg og fortalte at jeg gjorde en god jobb. Det var uendelig godt å høre, og så hyggelig å få møtt på noen av leserne mine. For som hun sa "man får et helt annet inntrykk av bloggere i virkeligheten" Håper inntrykket var bra, haha!! Vi hadde alle fått kjøpt det vi var der for, og tok derfor en koselig lunsj på en asiatisk buffè før vi gjorde oss ferdig på senteret og dro hjemover. En harrytur til Sverige på en kald og kjedelig dag, slår aldri feil.

Selvom det bare var en liten harrytur, så er det alltid kjekt med å ha med kameraet så man faktisk kan få knipset litt bilder. Så her er et lite bildedryss fra gårsdagen;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjorde du noe koselig i går?

- Ikke glem å melde deg på konkurransen min hvor du kan vinne valgfri TRIWA klokke her.

21 kommentarer

Ida, Victoria og jeg. Ikke jeg, Ida og Victoria.

Hvor er genseren til Victoria fra?

Anonym: Altså sååå nøye er jeg ikke. Skriver fra hjertet <3<3

Heldige som bor nær Sverige! Det blir liksom litt lenger fra Stavanger, haha :) Veldig fint antrekk også, jeg digger virkelig stilen din!

Enn å skrive et helt avsnitt om en sang, og IKKE si hva sangen heter?! 😱😂

Sara: Skal lage eget innlegg om sanger, så vil holde den tilbake litt til haha!

Hei. Det var jeg som kom bort til deg på godteributikken. Helt ærlig så hadde jeg forventet at du var litt overlegen. Hvorfor det vet jeg ikke helt. Det kan ha noe med at du er pen og kler deg bra. Det er sånn jeg har opplevd med miljøet på ungdomsskolen. De pene er som ofte slemme. Men du var hyggelige og smilte som bare det. Det var hyggelige å kunne møte deg i virkeligheten. Du tar bra bilder og skriver bra. Fortsett med det. Hyggelig å kunne møte deg.

Så herlig! Lenge siden jeg har vært der selv, men nå er jeg ikke så mye i Oslo lengre :)

Åå så fine bilder! Så ut som dere koste dere<3

Hvor er skoen fra? digger bloggen din!!

fant ut hvor skoene var fra, haha så ikke det andre innlegget ditt :)

Synes du har en veldig inspirerende blogg. Du er inspirerer meg veldig i klesveien!

Anonym: Tusen, tusen takk for det :-D

vilde: Haha så bra :-D

Nora Berntsen: Gjett om vi gjorde <3

Camilla Lien: Åh, ser jo den. Men du har det vel ikke så kjipt i NYC tipper jeg? :-D

Javi: Åh, så hyggelig at du la igjen en kommentar her på bloggen! Tusen tusen takk for fine ord. Og takk for at du kom bort og hilste på meg, det var veldig koselig :-)

SV; nei, det blir kjempe stas å flytte til NYC:D

Camilla Lien: Åååh, du er så heldig altså! Du får ha masse lykke til der :-D

Skriv en ny kommentar