hits

SUNDAY VIBES

Da jeg våknet opp i dag tenkte jeg med en gang etter å ha sett ut "niks, jeg blir inne i dag". Det snør kjempemye og jeg tviler på at jeg har noen sko høye nok til å kunne komme meg igjennom snøen uten å bli våt. For å ikke snakke om gårsdagens styrkeøkt på Ditt Treningssenter, som i dag har gjort bena mine helt gelè. Det høres kanskje ut som om jeg klager, men helt ærlig digger jeg det. Det er deilig å kjenne på stølheten igjen etter en lang pause, og merkelig hvor mye bedre man sover etter å ha trent i tillegg. Det hadde jeg nesten glemt! Det står mer trening på planen til uken, men akkurat i dag skal jeg ta det helt med ro i joggisen. Jeg skulle gjerne sett på en ny serie jeg har begynt å følge med på, som heter The Shannara Chronicles med Austin Butler.. Men dessverre har jeg sett alle de 4 første episodene som har blitt sluppet ut, og må vente i nærmere 16 dager før det kommer ut nye... Allerede hekta på serien, og anbefaler virkelig den til dere som liker litt sånn fantasy filmer/ serier. Falt veldig i smak hos meg, og enda mer i smak da Austin Butler ser så bra ut. Crushet på han helt siden han var med i The Carrie Diaries. Heldigvis er det ikke lenge igjen til sesong 6 B kommer ut med Pretty Little Liars, så jeg har noe å se frem til de neste dagene og ukene!

Et must for meg denne søndagen er å sette meg godt til rette med den nyeste utgaven av Det Nye. Jeg har blitt hekta på blader, så hvis dere har noen andre magasiner å anbefale, let me know!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilke magasiner abonnerer du på?♥

8 kommentarer

Så herlig å bare ha en slapp søndag :)

Jeg abonnerer kun på DetNye! Føler det er nok :-) for det er det beste bladet!

Så deilig! Chiller selv med Det nye! Abbonerer desverre ikke på noe men jeg abbonerte på topp en gang i tiden, Hahah!

Håper du har hatt en fin søndag, jeg blir så inspirert av deg, elsker bloggen din!

The Shannara Chronicles er bra, har slukt de fire første jeg også.

Selv elsker jeg det nye, men når jeg flytter til new york i slutten av mnd, skal jeg abonnere på cosmopolitan der nede!:)

Hvor ser du The Shannara Chronicles? Vil så gjerne se det ! :)

Emilie: Åh, fikk det via noen venner som hadde lastet det ned - aner ikke fra hvor... :-(

Skriv en ny kommentar